Ο τυφώνας Harvey κατέστρεψε χιλιάδες αυτοκίνητα που τώρα βρίσκονται είτε για σκραπ είτε προς πώληση.

Αυτή τη στιγμή η τιμή του είναι 850 ευρώ.

Τα κακά νέα είναι ότι τα ηλεκτρονικά του είναι πλήρως χαλασμένα.

Το κινητήριο σύνολο του είναι ένας 8κύλινδρος βενζινοκινητήρας 4,4 λτ.

Πωλείται BMW M550i για 850 ευρώ!

12.537 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

Μια Μ550i xDrive βρίσκεται προς πώληση για πενιχρό ποσό σε σχέση με την αξία της εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Αξίζει όμως;

Mια ολοκαίνουρια BMW M550i xDrive, βρίσκεται σε δημοπρασία στην ιστοσελίδα Copart, για τον ίδιο λόγο που είχαμε εξετάσει και για άλλα μοντέλα. Ο τυφώνας Harvey κατέστρεψε, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, χιλιάδες αυτοκίνητα που τώρα βρίσκονται είτε για σκραπ είτε προς πώληση.

Όπως και πολλά άλλα λοιπόν, οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τον τυφώνα είχαν θύμα τους και αυτήν την BMW. Λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως σχετικά με το συμβάν αλλά όπως μπορείτε να δείτε δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση ενώ ο ιδιοκτήτης έκανε γνωστό ότι βρήκε την 5άρα μέσα στο νερό και την λάσπη.
 
Το κινητήριο σύνολο του είναι ένας 8κύλινδρος βενζινοκινητήρας 4,4 λτ. σε συνδυασμό με αυτόματο σύστημα μετάδοσης και τετρακίνηση. Τα 0-100 γίνονται σε 4 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα. Τα κακά νέα είναι ότι τα ηλεκτρονικά του είναι πλήρως χαλασμένα ενώ φαίνεται πως έχει κάποιο χτύπημα στο δεξί πλαϊνό μέρος.

Αυτή τη στιγμή η τιμή του είναι 850 ευρώ.

Hyundai
OPEL