Ορατές οι νέες κόκκινες λεπτομέρειες σε οροφή και προφυλακτήρα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ορατές οι νέες κόκκινες λεπτομέρειες σε οροφή και προφυλακτήρα.

Range Rover Evoque SE

10.785 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2016)

Το χρωματολόγιο της Land Rover επηρεάστηκε από το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Νέα έκδοση του Range Rover Evoque έρχεται μέσα στο καλοκαίρι του 2017 με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο. Με μοναδικό εσωτερικό και εξωτερικό σχέδιο θα λανσαριστεί το νέο μοντέλο το οποίο θα εφαρμόσει και νέες τεχνολογίες.Αξιοσημείωτες αλλαγές είναι η Firenze Red κόκκινη οροφή του ,το αμάξωμα βαμμένο σε μαύρο ηφαιστειογενές χρώμα Santorini Black, οι μαύρες ζάντες 20 ιντσών και οι κόκκινες λεπτομέρειες στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα.
 Ένα μαύρο πλαίσιο περιβάλλει τις εξατμίσεις, ομοίως τα φανάρια εμπρός και πίσω είναι σε φόντο μαύρο. Αυτές οι λεπτομέρειες περιλαμβάνονται συνήθως στο προαιρετικό μαύρο πακέτο της Land Rover.
Το μαύρο θέμα συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου υπάρχουν μαύρα δερμάτινα καθίσματα με μαύρα γυαλιστερά τελειώματα, που έρχονται σε αντίθεση με τις κόκκινες ραφές.
Η ειδική αυτή έκδοση θα φοράει μόνο τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου 2 λίτρων σε συνδυασμό με ένα εννέατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το νέο Range Rover Evoque θα εκπέμπει 134 γρ / χλμ. CO2. Όλα αυτά υπολογίζεται ότι θα κοστίζουν περίπου 60,000 ευρώ.
Στο εσωτερικό συναντάμε μια οθόνη 10,2 ιντσών με ανάλυση 1280x542 pixel που έχει αντικαταστήσει την 8 ιντσών οθόνη αφής του Evoque. Περιλαμβάνει 3D χαρτογράφηση, καθώς και νέα τεχνολογία Touch Pro. Το σύστημα αυτό επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίσουν το σύστημα του αυτοκινήτου τους με το smartphone τους. Η πλοήγηση συνεχίζει στο smartphone του χρήστη, ακόμη και αφού έχουν αφήσει το όχημα και μπορούν να μοιραστούν την προβλεπόμενη ώρα άφιξης με άλλους χρήστες μέσω SMS.
 Επιπλέον με το InControl Connect μπορούν ασύρματα τα smartphones των επιβατών να συνδεθούν με την οθόνη του αυτοκίνητου και να μοιράζονται εφαρμογές, ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Στην ειδική αυτή έκδοση του Range Rover Evoque έχει βελτιωθεί και η ικανότητα κίνησης παντός εδάφους με ένα νέο σύστημα χαμηλής πρόσφυσης Launch.
Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα από τον οδηγό προκειμένου να μεγιστοποιήσει την πρόσφυση σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης.Στην ουσία ελέγχει αυτόματα την ποσότητα της ροπής που αποστέλλονται σε κάθε τροχό, αποτρέποντας την ολίσθηση των τροχών με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της πρόσφυσης κατά την κίνηση.

Κυριαρχεί το μαύρο παντού.

Κυριαρχεί το μαύρο παντού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN