Η νέα έκδοση Desert Hawk για το Jeep Renegade
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα έκδοση "Desert Hawk" για το Jeep Renegade

Renegade Desert Hawk

7.224 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2017)

Μια ειδική έκδοση του Jeep Renegade που θα διατεθεί μόνο στην Αγγλία και μάλιστα σε 100 μόλις αντίτυπα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Για την βρετανική αγορά, η Jeep έκανε διαθέσιμη μια ειδική έκδοση του Renegade, την οποία ονομάζει Desert Hawk. Το μοντέλο θα διατεθεί σύντομα στις εκθέσεις της χώρας, ενώ μόλις 100 αντίτυπά του θα κατασκευαστούν, με τιμή που θα ξεκινάει από τις 28.995 λίρες.

Η νέα έκδοση

Η νέα έκδοση "Desert Hawk" για το Jeep Renegade

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η περιορισμένη έκδοση βασίζεται εξοπλιστικά στο πακέτο Trailhawk, με κάποια επιπλέον αποκλεισικά στοιχεία που το κάνουν διακριτό. Θα γίνει διαθέσιμη σε 4 χρώματα: λευκό Alpine, Anvil, μαύρο και Mojave Sand και θα φέρει τροχούς 17 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο. Στο εξωτερικό θα κάνουν την εμφάνισή τους επίσης, αποκλειστικά αυτοκόλλητα στο καπό και στις πίσω κολόνες.

Μέσα, το Desert Haw εξοπλίζεται με νέα καθίσματα σε μαύρο δέρμα και ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι, διζωνικό κλιματισμό, σύστημα infotainment με οθόνη 7 ιντσών και cruise control, ενώ για τις εκτός δρόμου ανησυχίες του οδηγού, το μοντέλο φέρει το σύστημα Selec-Terrain με modes για άμμο και πέτρες. Επιπλέον, το νέο Desert Hawk θα έχει απόσταση 220 χιλιοστών από το έδαφος, σύστημα κατάβασης και δυνατότητα προσπέλασης νερού βάθους έως 480 χιλιοστά.

Ο κινητήρας που θα εξοπλίσει το μοντέλο θα είναι ο Multijet των 2 λίτρων και των 170 ίππων, που θα συνδυαστεί με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto