• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο σχεδιαστής Theophilus Chin μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα δείχνει η επερχόμενη Skoda Superb RS.

Πρωτότυπος ο σχεδιασμός του αεροδυναμικού διαχύτη στον οπίσθιο προφυλακτήρα, ο οποίος τραβάει τα βλέμματα.

Ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες είχαν εμφανιστεί λίγο παλιότερα και έδειχναν την Skoda Superb combi RS.

Αντίστοιχες βελτιώσεις και σπορτίφ λεπτομέρειες παρατηρούνται και στη station wagon εκδοχή της Skoda Superb RS.

Κατασκοπεία: Skoda Superb RS

21.738 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

Οργιάζουν οι φήμες για τον ερχομό μιας RS έκδοσης της Superb, σαν την Octavia. Δείτε τώρα τι κινητήρα θα φοράει, πόσα άλογα θα είναι και ποιές βελτιώσεις θα γίνουν τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό.

Την γκάμα των μοντέλων της λέγεται ότι θέλει να ανανεώσει η Skoda, με την Superb RS. Η δεύτερη γενιά Superb έχει επιλογές κινητήρα μεταξύ των: TSI βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων, TDI πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση 140 και 170 άλογα αντίστοιχα, ενώ την ναυαρχίδα αποτελεί ο V6 FSI βενζινοκινητήρας των 3,6 λίτρων με απόδοση 260 άλογα.
  
Ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας, που δείχνουν τη δεύτερη γενιά Skoda Superb, εμφανώς χαμηλωμένη, με μεγάλες ζάντες και μυώδης γραμμές στο σύνολο του εξωτερικού. Δεν θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη η έλευση της Superb RS, μιας και οι φήμες ακούγονται εδώ και πολύ καιρό, από την πρώτη γενιά του μοντέλου ακόμα.
 
 
Τα χνάρια του μικρότερου αδελφού της, Skoda Octavia RS, φέρεται να ακολουθεί η Superb RS, όσον αφορά επιδόσεις και αποδόσεις, ενώ μεγάλη είναι η πιθανότητα να πάρει… δάνειο τον κινητήρα από την Octavia RS. Ανεπίσημοι ισχυρισμοί αναφέρουν ότι κάτω από το μυώδες καπό, θα κρύβεται ένας υπετροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λτ., με απόδοση 300 ίππων, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, ενώ θα συναντήσουμε βελτιωμένο σύστημα εξάτμισης, ανανεωμένο bodykit με έντονες γοητευτικές γραμμές και μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος. 
 
Φημολογείται ότι και στο εσωτερικό θα υπάρξουν σπορ καθίσματα με ισχυρή πλευρική στήριξη, που θα συμπληρώσουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Η Skoda Superb RS λέγεται ότι θα λανσαριστεί μέσα στο 2018.

27 διαθέσιμα άρθρα για SKODA  SUPERB