Ο Kubica επί χρόνια αναζητεί την ευκαιρία να επιστρέψει σαν οδηγός σε κάποια ομάδα.

Στην Ferrari ή στην Williams ο Κubica

1.919 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2018)

Να επιλέξει ανάμεσα στην θέση του οδηγού στην Williams και τη θέση δοκιμαστή στην Ferrari είναι έτοιμος ο Robert Kubica. Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος. Εσείς τι θα κάνατε;

Τα σενάρια που θέλουν τον Robert Kubica να επιστρέφει ως οδηγός σε ένα από τα μονοθέσια του grid από την νέα χρονιά αναζωπυρώθηκαν μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Αρχικά, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κubica είναι αυτή την στιγμή το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Sirotkin στην Williams ενώ την ίδια στιγμή, η Ferrari θέλει να τον προσλάβει ως δοκιμαστή, μιας και έχασε τόσο τον Daniil Kvyat όσο και τον Antonio Giovinazzi.
 
Aπό την πλευρά του, ο Πολωνός οδηγός δήλωσε: «Eίμαι κοντά στο να αποφασίσω, έχω μια προθεσμία μέσα στο κεφάλι μου μέχρι τις επόμενες μέρες για το τι θα κάνω, τι είναι καλύτερο για μένα. Όπως και να έχει θα είναι μια ευχάριστη απόφαση αφού θα κάνω κάτι που θα μου αρέσει.»
Ο Kubica επί χρόνια αναζητεί την ευκαιρία να επιστρέψει σαν οδηγός σε κάποια ομάδα, ωστόσο φαίνεται πως η Ferrari αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για εκείνον. Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Όταν είσαι μικρό παιδί ονειρεύεσαι να φτάσεις στην F1. Όταν τα καταφέρεις, τότε ονειρεύεσαι είτε να πάρεις πρωταθλήματα είτε να οδηγήσεις το κόκκινο μονοθέσιο.

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση του Κubica; Θα επιλέγατε την θέση οδηγού στην αδύναμη Williams ή αυτή του δοκιμαστή σε μια ομάδα όπως η Ferrari;

SPRING SEAT
OPEL