Σε δημοπρασία το Hummer H1 του Tupac
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε δημοπρασία το Hummer H1 του Tupac

3.273 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2017)

Κάτω από το σφυρί θα μπει αυτό το Hummer H1, το οποίο άνηκε στον πολύ γνωστό ράπερ Tupac Shakur.

Μάλιστα η συγκεκριμένη δημοπρασία θα είναι η δεύτερη μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αρχικά το συγκεκριμένο όχημα είχε πωληθεί για περίπου 285.000 ευρώ, ωστόσο ο άνθρωπος που επικράτησε στον πλειοδοτικό διαγωνισμό, δεν κατάφερε να αποπληρώσει το ποσό, με αποτέλεσμα το Hummer να βγει εκ νέου στο σφυρί, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο πως το νέο κόστος αγοράς θα είναι πλέον πολύ μικρότερο.
 
Όπως είναι φυσικό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει δεχτεί κάποιες τροποποιήσεις, οι οποίες εκτίνονται από τους προφυλακτήρες και την ενσωμάτωση ενός προβολέα 360 μοιρών, έως τους τεράστιους τροχούς με τα εκτός δρόμου ελαστικά, αλλά και ένα βαρούλκο (εργάτης), το οποίο έχει τη δυνατότητα να τραβήξει περίπου 5 τόνους.
 
Από κει και πέρα στο εσωτερικό έχει προστεθεί μεταξύ άλλων, ένα σύστημα πλοήγησης αλλά και ένα σύστημα ήχου. Τέλος σε ότι αφορά τον κινητήρα, το Hummer H1 αντλεί την ισχύ του από τον V8 turbo diesel κινητήρα 6,5 λίτρων και έχει διανύσει περίπου 16.000 χιλιόμετρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda