Skoda Enyaq Coupe iV: Με αυτονομία έως 545 χλμ. και 299 άλογα
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Enyaq Coupe iV: Με αυτονομία έως 545 χλμ. και 299 άλογα

5.785 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2022)

Το Enyaq Coupe iV αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων της Skoda, η οποία διαθέτει πιο αεροδυναμική σχεδίαση και θα προσφέρεται σε 4 επίπεδα ισχύος.

Ντεμπούτο για την coupe έκδοση του Skoda Enyaq iV

Την coupe έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Enyaq iV αποκάλυψε η Skoda, κάνοντας λόγο πως το αυτοκίνητο, λόγω της νέας σχεδίασής του, γίνεται ακόμη πιο αεροδυναμικό με αποτέλεσμα να κερδίζει σε ηλεκτρική αυτονομία, την ίδια στιγμή που συνεχίζει να προσφέρει γενναιόδωρους χώρους στην καμπίνα και στο πορτ-μπαγκάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η καλύτερη αεροδυναμική προσφέρει περισσότερη αυτονομία

Συγκεκριμένα. το Skoda Enyaq Coupe iV είναι ακόμη πιο αεροδυναμικό από το απλό (Cd 0,234) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται το επίπεδο ενεργειακής απόδοσης του αυτοκινήτου, με την έκδοση «80» να προσφέρει αυτονομία έως 545 χλμ. στον κύκλο WLTP. Η δυνατότητα γρήγορης φόρτισής του κάνει επίσης το νέο κουπέ απόλυτα κατάλληλο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Εξοπλισμένο με τον προαιρετικό κοτσαδόρο, το Enyaq Coupe μπορεί να ρυμουλκήσει ρυμουλκούμενα βάρους έως 1.400 kg σε κλίσεις έως 8%.

Mε πανοραμική γυάλινη οροφή από την «βασική»

Το νέο Enyaq Coupe διαθέτει μια ιδιαίτερη σπορ μπροστινή ποδιά, καθώς και πλαϊνές ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος και είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου διαστάσεων μεταξύ 19 και 21 ιντσών. Οι γραμμές του οχήματος τονίζονται περαιτέρω από τη σκούρα φιμέ πανοραμική γυάλινη οροφή, τη μεγαλύτερη πανοραμική γυάλινη οροφή στη γκάμα της μάρκας που, επειδή είναι πολύ λεπτή, παρέχει άφθονο χώρο για τα κεφάλια των επιβατών και επιτρέπει περισσότερο φως της ημέρας στο εσωτερικό. Όπως και με το Εnyaq, το κουπέ διατίθεται με το προαιρετικό Crystal Face, όπου οι κάθετες νευρώσεις της μάσκας φωτίζονται από 131 LED και συνδυάζονται με μια οριζόντια φωτεινή λωρίδα. Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto