Skoda Fabia Monte Carlo: Ντεμπούτο για την πιο σπορτίφ Fabia
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Fabia Monte Carlo: Ντεμπούτο για την πιο σπορτίφ Fabia

7.234 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2022)

Η Skoda παρουσίασε τη Monte Carlo έκδοση της Fabia που φέρνει μαζί της μαύρες λεπτομέρειες και φινίρισμα μέσα-έξω αλλά συνδυάζεται με τα ίδια μοτέρ των πιο απλών εκδόσεων.

Nέα Skoda Fabia Monte Carlo

Στην παρουσίαση της έκδοσης Monte Carlo για τη νέας γενιάς Fabia προχώρησε η Skoda. Η έκδοση αυτή θα αποτελέσει την κορωνίδα στην γκάμα του τσέχικου μικρού και προσθέτει σπορτίφ στοιχεία και μεγαλύτερο εξοπλισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μαύρη οροφή, έως και 18άρες ζάντες και μαύρες λεπτομέρειες

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση της Fabia Monte Carlo, η γρίλια και το πλαίσιο της έχουν πλέον μαύρο χρώμα, η έκδοση συνδυάζεται με οροφή, Α-Pillars (πρώτες κολόνες), πλαϊνές ποδιές και καπάκια καθρεπτών σε μαύρο χρώμα, ενώ πίσω, τα γράμματα «SKODA» και ο διαχύτης και η αεροτομή έχουν επίσης μαύρο χρώμα. Οι ζάντες που μπορούν να επιλεχθούν έχουν μέγεθος από 16 έως 18 ίντσες και σύμφωνα με την φίρμα, έχουν σχεδίαση που βελτιώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή του αυτοκινήτου στα 0,28 Cd.

Σπορ καθίσματα και carbon φινίρισμα σε ταμπλό και θύρες

Στην καμπίνα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις με εξαίρεση τα στάνταρ σπορ καθίσματα, τις κόκκινες λεπτομέρειες, τις άσπρες ραφές και το φινίρισμα από ψεύτικο ανθρακόνημα σε ταμπλό και θύρες. Ο LED εσωτερικός φωτισμός είναι στάνταρ, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10,25 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
citroen