5 φωτογραφίες »

Όλα τα σημεία που στην στάνταρ Flying Spur έχουν μεταλλική απόχρωση, στην εν λόγω προδιαγραφή είναι μαύρα.

Σπορ πακέτο από τη Bentley για τη Flying Spur

2.357 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2020)

Μπορεί το στυλ να μην λείπει από τη νέα Bentley Flying Spur, ωστόσο η μάρκα μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο με την ονομασία Styling Specification, θέλοντας έτσι να αυξήσει την σπορ προσωπικότητα του σεντάν.

Μετά το τέλος της Mulsanne, η Bentley μένει με ένα μόνο σεντάν, την Flying Spur και για αυτό το λόγο προσφέρει αρκετές επιλογές για να καλύψει κάθε απαίτηση που μπορεί να υπάρξει από τους πελάτες της. Τελευταίο λοιπόν ήρθε το πακέτο Styling Specification.
 
Με αυτό το πολυτελές βρετανικό σεντάν λαμβάνει ένα εμπρόσθιο αεροδυναμικό χείλος, πλευρικές ποδιές, έναν αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος και μία ανεπαίσθητη αεροτομή ενσωματωμένη στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Παράλληλα όλα τα σημεία που στην στάνταρ Flying Spur έχουν μεταλλική απόχρωση, στην εν λόγω προδιαγραφή είναι μαύρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη μάρκα όλα τα επιπρόσθετα ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά εξαρτήματα δεν αφορούν μόνο την εμφάνιση του αυτοκινήτου, αλλά είναι κατασκευασμένα και τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που να βελτιώνουν την αεροδυναμική στο σύνολό της.
 
Οι πελάτες της Bentley μπορούν ήδη να παραγγείλουν το πακέτο μέσω του δικτύου λιανικών πωλήσεων της Bentley πριν αγοράσουν το αυτοκίνητο ή να το εγκαταστήσουν αργότερα εάν ήδη έχουν προβεί στην αγορά του.

LEASING APRILIOS
skoda