Αρκετές οι διαφορές του δοκιμαζόμενου μοντέλου από το Concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αρκετές οι διαφορές του δοκιμαζόμενου μοντέλου από το Concept.

Spy Pics: Lamborghini Urus στο δρόμο

3.102 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Η νέα Lamborghini Urus «πιάστηκε» να δοκιμάζεται στην Δανία και πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Διέρρευσε κατασκοπευτική φωτογραφία της επερχόμενης Lamborghini Urus. Το καμουφλαρισμένο όχημα εντοπίστηκε να δοκιμάζεται σε αυτοκινητόδρομο στη Δανία.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αναμένεται λιγότερο υπερβολικό από του Concept.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αναμένεται λιγότερο υπερβολικό από του Concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


 Στη φωτογραφία μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το πώς θα μοιάζει το νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Όπως αναμενόταν το αυτοκίνητο που δοκιμάζεται, έχει πολλές ομοιότητες με το Concept.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το αρκετά μικρό πίσω τζάμι. Το πίσω μέρος είναι τεράστιο σε σχέση με τα φανάρια, ενώ διαφέρουν και τα παράθυρα αυτού του μοντέλου σε σχέση με το Concept. Τέλος, οι πλαϊνοί καθρέπτες δείχνουν αρκετά παράταιροι με τον γενικότερο σχεδιασμό του αυτοκινήτου.Παρότι δεν έχουμε κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, είναι σίγουρο πως το τμήμα σχεδίασης της ιταλικής εταιρείας δεν θα μας απογοητεύσει. Αλλο ένα μυστήριο, αποτελεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου, που αναμένεται λιγότερο υπερβολικό από αυτό του Concept.

Κάτω από το καπό, θα βρίσκεται ένας V8 twin turbo 4,0 λίτρων κινητήρας, σχεδιασμένος από την Porsche, που θα αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους. Τον κινητήρα θα πλαισιώνει ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Μία ηλεκτροκίνητη-υβριδική έκδοση είναι πολύ πιθανό να έρθει στο μέλλον.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στην νέα μονάδα της Lamborghini στην Ιταλία, που θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όσον αφορά την Urus, μια πιλοτική έκδοση θα την περιμένουμε στα μέσα της χρονιάς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG STOXOS TOP 5
fiat