Στις 19 Απριλίου η αποκάλυψη της Mercedes EQS SUV

Στις 19 Απριλίου η αποκάλυψη της Mercedes EQS SUV

2.787 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2022)

Την προετοιμασία για να βάλει μπροστά την κατασκευή της νέας EQS SUV συνεχίζει η Mercedes, η οποία θα αποκαλύψει επίσημα το πολυτελές 7θέσιο ηλεκτρικό σε λίγες ημέρες!

Ντεμπούτο σε λίγες ημέρες

Το μέλλον της Mercedes είναι συνυφασμένο με την ηλεκτροκίνηση και στο πλαίσιο αυτό η γερμανική φίρμα θα αποκαλύψει τη νέα EQS SUV, το κορυφαίο πλήρως ηλεκτρικό SUV της, στις 19 Απριλίου, επεκτείνοντας έτσι τη γκάμα των ηλεκτρικών της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα κατασκευαστεί στην Αλαμπάμα

Το εν λόγω μοντέλο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Mercedes στο Vance της Αλαμπάμα και θα εξαχθεί στην Ευρώπη και σε άλλες παγκόσμιες αγορές. Όντας αμιγώς ηλεκτρικό θα ενωθεί με το ηλεκτρικό σεντάν EQS αλλά και την EQE που βασίζονται στην πλατφόρμα EVA. μελλοντικά όπως έχει γνωστοποιήσει η μάρκα θα ακολουθήσει και η EQE SUV.

Θα βρίσκεται στην Έκθεση του Πεκίνου

Η πρώτη εμφάνιση της EQS SUV είναι προγραμματισμένη για την έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, ενώ το μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές προς το τέλος του τρέχοντος έτους. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η Mercedes προχώρησε στην αποκάλυψη εικόνων που δείχνουν το 7θέσιο εσωτερικό, ενώ παράλληλα έδειξε το αυτοκίνητο και με πλήρες καμουφλάζ.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
skoda