Στις 20 Μαρτίου ντεμπουτάρει το νέο Infiniti QX80
2 Φωτογραφίες »

Στις 20 Μαρτίου ντεμπουτάρει το νέο Infiniti QX80

1.692 Επισκέψεις στο άρθρο (29/2/2024)

- Προ των πυλών η τρίτη γενιά του μοντέλου.
- Boxy σχεδίαση με LED φώτα.
- Premium αίσθηση και υλικά στην καμπίνα.
- Αφήνει τον ατμοσφαιρικό V8 για τον twin-turbo V6.

Προ των πυλών η τρίτη γενιά του μοντέλου

Το νέο Infiniti QX80 θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου. Η premium μάρκα της Nissan πριν τα αποκαλυπτήρια έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο, του μεγάλου SUV με τρεις σειρές καθισμάτων, το οποίο στην τρίτη του γενιά αφήνει τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα για έναν V6 twin-turbo!

Boxy σχεδίαση με LED φώτα

Το νέο SUV έχει αντλήσει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το QX80 Monograph Concept, όπως για παράδειγμα το boxy αμάξωμα, κάτι που αποδεικνύεται και από τα καμουφλαρισμένα δοκιμαστικά πρωτότυπα, τα οποία έχουν εντοπιστεί στους δρόμους. Πέραν τούτου, το νέο QX80 θα επωφελείται από χαρακτηριστικά όπως οι χωνευτές χειρολαβές των θυρών και τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα, με τα LED φώτα ημέρας να είναι βρίσκονται σε μία λεπτή λωρίδα στο επάνω μέρος του φτερού και τους κύριους προβολείς λίγο πιο κάτω.

Premium αίσθηση και υλικά στην καμπίνα

Από το εσωτερικό δεν έχουμε κάποια εικόνα, αλλά γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει ένα ηχοσύστημα Klipsch με 24 ηχεία, τουίτερ και ένα subwoofer. Φυσικά οθόνες και premium υλικά θα πρέπει να θεωρούνται βέβαια.

Αφήνει τον ατμοσφαιρικό V8 για τον twin-turbo V6

Στην τρίτη του γενιά το Infiniti QX80 θα αλλάξει και τον κινητήρα. Ο ατμοσφαιρικός V8 των 5,6 λίτρων του τρέχοντος QX θα αποχωρήσει για να δώσει τη θέση τους σε έναν νέο twin-turbo V6. Το νέο μοτέρ θα προσφέρει περίπου 456 άλογα, ενώ αναμένεται να είναι και πιο αποδοτικός στην κατανάλωση καυσίμου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
OPEL