Στις 5 Ιανουαρίου η πρεμιέρα του Peugeot Inception Concept

Στις 5 Ιανουαρίου η πρεμιέρα του Peugeot Inception Concept

1.529 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2022)

Το Peugeot Inception Concept θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου 2023 και θα μας δείξει την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της γαλλικής φίρμας!

Σύντομα το ντεμπούτο του Inception

Πριν από λίγο διάστημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, η διευθύνουσα σύμβουλος της Peugeot, Linda Jackson, αποκάλυψε τα σχέδιά της μάρκας να αποκαλύψει ένα νέο concept. Έχοντας το όνομα Inception, το πρωτότυπο θα δείχνει την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, δηλαδή των αυτοκινήτων που θα έχουν σχεδιαστεί από την αρχή ως αμιγώς ηλεκτρικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πρεμιέρα σε Έκθεση τεχνολογίας

Σήμερα έγινε γνωστό πως το επερχόμενο Peugeot Inception Concept θα το δούμε στις 5 Ιανουαρίου 2023, στην Έκθεση CES. Αντί να αποκαλυφθεί σε μια παραδοσιακή έκθεση αυτοκινήτου ή σε μια ειδική εκδήλωση, το Inception θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Consumer Electronics του 2023, μία έκθεση που έχει ως επίκεντρο την τεχνολογία. Ίσως αυτό να έχει να κάνει και με τις τεχνολογίες που θα εξοπλίζουν το Inception.

Με το νέο το i-Cockpit και νέες τεχνολογίες

Από το Inception εκτός από τον εξωτερικό σχεδιασμό, περιμένουμε να δούμε μια ανανεωμένη καμπίνα με το i-Cockpit της επόμενης γενιάς. Στόχος της Peugeot είναι να επανασχεδιάσει πλήρως το εσωτερικό και φυσικά να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το τεχνολογικό του προφίλ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center