Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Lancia και προέρχεται από τον X-Tomi Design.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Lancia και προέρχεται από τον X-Tomi Design.

Σχέδια της νέας Lancia Ypsilon σε τρίθυρη έκδοση!

3.957 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2024)

- Σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα Ypsilon σε τρίθυρη έκδοση.
- Δεν έχει πει κάτι για τρίθυρη Ypsilon η Lancia.
- Στο πλάνο της Lancia οι νέες Gamma και Delta.

Θα ήθελες τη νέα Ypsilon χωρίς πίσω πόρτες;

Η νέα Lancia Ypsilon είναι πλέον παρούσα, αφού πριν από λίγες ημέρες η ιταλική μάρκα αποκάλυψε επίσημα τη νέα γενιά του μοντέλου. Η νεότερη λοιπόν Ypsilon στην ιστορία της μάρκας, προσφέρεται σε ένα μόνο στυλ αμαξώματος, ένα πεντάθυρο hatchback. Αυτό όπως φαίνεται δεν βρίσκει σύμφωνους τους ανεξάρτητους σχεδιαστές που οραματίστηκαν και απέδωσαν στην πράξη μία νέα Ypsilon αλλά με τρεις πόρτες!

Σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα Ypsilon σε τρίθυρη έκδοση

Το σχέδιο που βλέπετε στην γκαλερί των εικόνων προέρχεται από τον X-Tomi Design και όχι κάποιον επίσημο σχεδιαστή της Lancia. Το ψηφιακό μοντέλο παραμένει πιστό στο πραγματικό, διατηρώντας το ίδιο «πρόσωπο» και ολόκληρο το σχέδιο, μέχρι τις μπροστινές κολόνες. Από κει και μετά, οι μπροστινές πόρτες έχουν μεγαλώσει για να καλύπτουν την απουσία των πίσω θυρών, ενώ βλέπουμε πως νέο σχέδιο απέκτησε και το πίσω τζάμι. Διαφορετικό είναι επίσης και το έντονο πράσινο χρώμα, που χτυπάει περισσότερο στο ματς από το σκούρο μπλε που είδαμε στην πραγματική Lancia Ypsilon Cassina.

Δεν έχει πει κάτι για τρίθυρη Ypsilon η Lancia

Η Lancia δεν έχει αναφέρει επί του παρόντος εάν σκοπεύει να φέρει στο μέλλον τρίθυρη έκδοση της νέας Ypsilon. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ειδικά από τη στιγμή που στόχος της ιταλικής μάρκας είναι να αυξήσει το premium στοιχείο στα μοντέλα της, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την λιγότερη άνεση που θα υπήρχε εξαιτίας της έλλειψης πίσω θυρών.

Στο πλάνο της Lancia οι Gamma και Delta

Μπορεί λοιπόν η Lancia να μην έχει πει κάτι για τρίθυρη έκδοση της Ypsilon, έχει ωστόσο επιβεβαιώσει πως ετοιμάζει πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα, που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον. Η αμιγώς ηλεκτρική Lancia Gamma θα κάνει πρεμιέρα το 2026, ενώ το 2028 θα δούμε τη νέα Delta, ίσως το μοντέλο που καρτερούν οι φίλοι του αυτοκινήτου περισσότερο από κάθε άλλο.

FORD E-TRANSIT
NISSAN