Το σχέδιο είναι του Εnoch Gabriel Gonzales.

Πολλά στοιχεία έχουν ληφθεί από το RX-Vision Concept.

Στο πίσω μέρος μια LED λωρίδα ενώνει τα φώτα.

Σχέδιο αναβιώνει το Mazda RX-7

2.540 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Η Mazda έχει ανακοινώσει την επιστροφή του περιστροφικού κινητήρα εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα σχέδια του αυτοκινήτου που θα εξοπλίζεται από το εν λόγω μοτέρ. Αυτό το κενό έσπευσε να καλύψει ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.


Υπεύθυνος λοιπόν για το σχέδιο που βλέπουμε είναι ο Εnoch Gabriel Gonzales, με τον καλλιτέχνη να παίρνει την απόφαση πως το περιστροφικό μοτέρ θα αποτελούσε την «καρδιά» ενός νέου RX-7 το οποίο και σχεδίασε.
 
Όπως ο ίδιος αναφέρει κατά την παρουσίαση της δουλειάς του, πολλά στοιχεία έχουν ληφθεί από το RX-Vision Concept που παρουσιάστηκε το 2015, κάποια άλλα προέρχονται επίσης από το coupe δεύτερης γενιάς από τη δεκαετία του `90. Από κει και πέρα η γρίλια και οι προβολείς τοποθετήθηκαν επίσης πολύ χαμηλότερα από τα τρέχοντα αυτοκίνητα της Mazda, ενώ το έμβλημα τοποθετείται πάνω από τη μάσκα  για να το θυμίζει περισσότερο το αρχικό RX-7.
 
Στο πίσω μέρος μια LED λωρίδα ενώνει τα φώτα, ενώ οι απλές στρογγυλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης ταιριάζουν με τα επίσης στρογγυλά γραφικά στα κύρια μέρη των φωτιστικών σωμάτων.
 
Το σχέδιο του RX-7 δια χειρός του Εnoch Gabriel Gonzales είναι πραγματικά πολύ όμορφο και ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει, ωστόσο δεν παύει να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.    

LEASING APRILIOS
skoda