Η έκτη γενιά του Polo είναι σχεδόν έτοιμη για παρουσίαση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η έκτη γενιά του Polo είναι σχεδόν έτοιμη για παρουσίαση.

Σχεδόν έτοιμο το νέο Polo

4.947 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2017)

Το Polo βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη του γενιά ενώ η έκτη είναι σχεδόν έτοιμη για παραγωγή αν κρίνουμε από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Το Volkswagen Polo μπορεί να μην έχει τον πιο συναρπαστικό σχεδιασμό, αλλά ακόμα και έτσι το Γερμανικό supermini είναι μια τεράστια επιτυχία για την εταιρεία. Το 2016 πωλήθηκαν 704.062 μονάδες κάνοντας έτσι το Polo το όγδοο αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Οι άνθρωποι από το Wolfsburg επιδιώκουν τώρα να εισαγάγουν το ολοκαίνουργιο μοντέλο, και αν κρίνουμε μόνο από το σχεδιασμό του, πολλοί θα μπουν στον πειρασμό να πουν ότι είναι περισσότερο ένα facelift παρά μια διαφορετική γενιά.

Το νέο Polo θα στηρίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 που εγκαινίασε το Seat Ibiza.

Το νέο Polo θα στηρίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 που εγκαινίασε το Seat Ibiza.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παρ` ότι μέχρι τώρα έχουμε δει το πώς θα είναι το μοντέλο, χάρη σε κάποιες αποκαλυπτικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η VW αποφάσισε να ντύσει με πλήρες καμουφλάζ αυτό το σχεδόν έτοιμο για παραγωγή πρωτότυπο όταν θέλησε να δημιουργήσει ένα βίντεο. Το κλιπ των 30 δευτερολέπτων έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο εξωτερικός σχεδιασμός θα είναι περισσότερο μια εξέλιξη του σημερινού μοντέλου παρά μια επανάσταση σε σύγκριση με το απερχόμενο αυτοκίνητο.
 
Θα είναι το δεύτερο αυτοκίνητο του VW group που θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα MQB A0 μετά το SEAT Ibiza. Παρόλο που θα μεγαλώσει σε μέγεθος, το νέο Polo αναμένεται να «χάσει» λίγο βάρος λόγω της νέας πλατφόρμας. Θα διατίθεται με μια κινητήρων τριών και τεσσάρων κυλίνδρων οι οποίοι θα είναι υπερτροφοδοτούμενοι, συμπεριλαμβανομένου του νέου 1.5-λίτρων TSI Evo που έκανε το ντεμπούτο του στο facelift Golf και προσφέρεται επίσης στο Ibiza.Το Polo GTI ίσως παρουσιαστεί νωρίς δεδομένου ότι κάποια πρωτότυπα της «καυτής» έκδοσης του μικρού της VW έχουν εντοπιστεί από τον Αύγουστο του 2016. Με το Fiesta ST να έχει ήδη παρουσιαστεί, η VW σίγουρα δεν θέλει να χάσει από τη Ford στη μάχη των superminis. Ο κινητήρας που θα τροφοδοτεί το νέο Polo GTI είναι ήδη γνωστός και θα είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 2.0 λτ. που προέρχεται από το προηγούμενο Golf GTI με 197 ίππους. Τον ίδιο κινητήρα θα δούμε λογικά και κάτω από το καπό του Ibiza Cupra. Όλως τυχαίως, το Fiesta ST έχει επίσης 197 ίππους, αλλά από έναν μικρότερο κινητήρα τριών κυλίνδρων και 1.5 λτ.
 
Τα καλύμματα του νέου Polo αναμένεται να απομακρυνθούν τις ερχόμενες εβδομάδες λαμβάνοντας υπ` όψιν ότι η VW έχει ήδη ανακοινώσει ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιούνιο. Όσον αφορά την έκδοση GTI, το ντεμπούτο της είναι πιθανό να γίνει το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τόσο τα κανονικά όσο και τα σπορ μοντέλα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, πριν από την έναρξη των πωλήσεων στο τέλος του 2017. Λίγο καιρό μετά θα ακολουθήσει ένα μικρό crossover βασισμένο στο Polo, στα πρότυπα του Arona.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto