Στην εικόνα βλέπετε την πρόταση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Συνεχίζει τις δοκιμές το Ford Puma ST

4.311 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2019)

Μετά το λανσάρισμα του νέου Puma, η Ford δεν έχει βάλει τελεία σε ότι αφορά το νέο crossover, καθώς ετοιμάζει την ακόμα πιο «καυτή» έκδοση ST με το μοντέλο να συνεχίζει τις δοκιμές του.


Πολλές πληροφορίες για την εν λόγω έκδοση δεν έχουν υπάρξει, όμως οι φήμες αναφέρουν πως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην πίστα του Nurburgring το επερχόμενο Ford Puma ST κάτω από το καπό ήταν εξοπλισμένο με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων ο οποίος προσφέρει 200 ίππους και 290 Nm ροπής.
 
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος, το σίγουρο είναι πως το σπορ στοιχείο θα είναι πιο έντονο. Το απαραίτητο κιτ αμαξώματος με πιο επιθετικούς προφυλακτηρές θα είναι παρών, ενώ στο πίσω μέρος δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί σύστημα εξάτμισης με δύο απολήξεις. Στις διαφορές μεταξύ του απλού και του ST, Puma πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα μεγαλύτερα φρένα, ενώ σχεδόν βέβαιος λογίζεται εξοπλισμός με χαμηλωμένη ανάρτηση.
 
Το εσωτερικό θα έχει πολύ μεγάλη συνάφεια με αυτό του τρέχοντος μοντέλου, έτσι αναμένεται πως ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών θα βρίσκεται πίσω από το πολυχρηστικό τιμόνι επίπεδης βάσης, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα φιλοξενείται σε μία οθόνη αφής. Να σημειωθεί πως το Ford Puma είναι εξοπλισμένο με ενεργό cruise control, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα ανίχνευσης πεζών και διατήρησης λωρίδας,  με το «περιορισμένο» αυτόνομο σύστημα CoPilot360, μία κάμερα 180 μοιρών, αλλά και τις εφαρμογές Andriod Auto και Apple CarPlay.    
 
Τέλος αναφορικά με την έλευσή Ford Puma ST, αυτή οριοθετείται εντός τους 2020, ενώ αργότερα το μοντέλο θα ξεκινήσει το ταξίδι τους στις ευρωπαϊκές αγορές.  

Mercedes
skoda