• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Golf: Ο αντικαταστάτης του «Σκαραβαίου» έφερε τα μικρομεσαία!

23.708 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

Πάνω από 35.000.000 πωλήσεις μετρά το εμβληματικό Golf από το μακρινό 1974 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε στους δρόμους της Γερμανίας. Αντικατέστησε τον θρυλικό «Σκαραβαίο» εγκαινιάζοντας μία νέα κατηγορία, των μικρομεσαίων χάτσμπακ. Την ώρα που συγκαταλέγεται ανάμεσα στο Top 3 των παγκοσμίων πωλήσεων μαζί με την Toyota Corolla και το Ford F-Series, ίδια η VW υποστηρίζει πως «κάθε 41ΆΆ ένας πελάτης παραγγέλνει το δικό του Golf». Συνολικά, υπάρχουν 8 γενιές μοντέλων για ένα αυτοκίνητο που έχει κερδίσει πολλές βραβεύσεις (Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 1992, 2013, Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2009, 2014). 

Η VW υποστηρίζει πως «κάθε 41” ένας πελάτης παραγγέλνει το δικό του Golf», ένα μοντέλο που στην σύγχρονη εποχή του ξεχωρίζει για την ευρεία γκάμα κινητήρων στην οποία διατίθεται.

Η VW υποστηρίζει πως «κάθε 41” ένας πελάτης παραγγέλνει το δικό του Golf», ένα μοντέλο που στην σύγχρονη εποχή του ξεχωρίζει για την ευρεία γκάμα κινητήρων στην οποία διατίθεται.


Από τα τέλη του 2019, διαθέσιμη στις αγορές είναι η 8η γενιά VW Golf, η οποία βασίζεται στην MQB πλατφόρμα, διατίθεται σε ευρεία γκάμα κινητήρων, διατηρώντας αναλλοίωτο το δυναμικό design που συνδυάζει μοντέρνο και επιθετικό παράλληλα στυλ. Οι κλασικές εκδόσεις βενζίνης (TSI) και diesel (TDI) συνοδεύονται από κινητήρες φυσικού αερίου (TGI), υβριδικά (eTSI) και plug-in σύνολα (GTE και eHybrid). Μην ξεχνάμε, τέλος, το Golf R, το ισχυρότερο Golf όλων των εποχών με 320 άλογα και 420 Nm ροπής.

Η VW υποστηρίζει πως «κάθε 41``ένας πελάτης παραγγέλνει το δικό του Golf», ένα μοντέλο που στην σύγχρονη εποχή του ξεχωρίζει για την ευρεία γκάμα κινητήρων στην οποία διατίθεται.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)