• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Το πρώτο πολυμορφικό στην ιστορία της αυτοκίνησης έθεσε την πρακτικότητα και την ευρυχωρία ως προτεραιότητες, λανσάροντας στην σύγχρονη γενιά και το αισθητά βελτιωμένο design.

Renault Scenic: ο ιδρυτής των πολυμορφικών

23.975 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

Δεν χρειάστηκαν παρά μερικοί μήνες για να αφήσει το σημάδι του στις αγορές το Renault Scenic. Εμφανίστηκε τον Νοέμβριο του 1996 και μερικούς μήνες αργότερα αναδείχτηκε σε Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, αναγκάζοντας την ίδια την μάρκα να υπερπενταπλασιάσει την παραγωγή του για να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού! Το πρώτο πολυμορφικό στην ιστορία της αυτοκίνησης έθεσε την πρακτικότητα και την ευρυχωρία ως προτεραιότητες, προσφέροντας μία σειρά από έξυπνες χρηστικές προτάσεις.

Στην τέταρτη γενιά του, το Renault Scenic είναι αισθητά βελτιωμένο. Αρχικά, σε επίπεδο design, έχει ξεκάθαρα πιο ελυστική εικόνα, μιας και το άκομψο «κουτί» έδωσε την θέση του σε καμπύλες και έντονα σφηνοειδές σχήμα. Μάλιστα, θυμίζει έντονα crossover χάρη στα έξτρα 40 χλστ. απόστασης από το έδαφος. Φυσικά, η πετυχημένη συνταγή της χρηστικότητας παραμένει στο επίκεντρο, διανθισμένη με νέες έξυπνες παροχές (One-Touch, συρόμενο πίσω κάθισμα, συρόμενη κεντρική κονσόλα κ.α.) και μία σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Οι έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις (συρόμενη κεντρική κονσόλα, One-Touch κ.α.) επιβαιώνουν την διαχρονική χρηστικότητα του Scenic.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)