• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Δικίνητο και τετρακίνητο, το RAV4 προσφέρεται σε βενζινοκίνητες, υβριδικές αλλά και plug-in εκδόσεις, μετρώντας πέντε γενιές και πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις.

Toyota RAV4: Πρώτο και παντοτινό SUV

23.735 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

Πόσο δικαιωμένη πρέπει να αισθάνεται η Toyota που έδειξε τον δρόμο; Μπορεί σήμερα τα SUV να σημειώνουν ραγδαίους ρυθμούς πωλήσεων, πριν από περίπου 30 χρόνια, ωστόσο, δεν υπήρχαν καν στον χάρτη της αυτοκίνησης! Το 1989 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο η Toyota παρουσίασε την καινοτόμο για εκείνη την εποχή πρότασή της με το Recreational Active Vehicle (RAV4), ένα αυτοκίνητο που συνδύαζε δυνατότητες off road 4X4 με κίνηση σε αστικό περιβάλλον. Εκ του αποτελέσματος, το πείραμα δικαιώθηκε 100%, με την νέα κατηγορία οχημάτων SUV (Sport Utility Vehicle) να «γεννιέται», προσφέροντας ένα διαφορετικό πακέτο ανέσεων (χώροι, εμφάνιση, ικανότητα κίνησης ανεξαρτήτως διαδρομών).

Από το 1994 έως και σήμερα, το RAV4 μετρά πέντε γενιές και πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η πιο πρόσφατη ανανέωσή του έγινε το 2018 με το ιαπωνικό SUV να αποκτά σύγχρονο προφίλ αισθητικά, ποιοτική και οδηγική αναβάθμιση, ενσωματώνοντας τεχνολογίες, ανέσεις και μέσα ασφάλειας που εξακολουθούν να το διατηρούν στην «αφρόκρεμα» της κατηγορίας του. Δικίνητο και τετρακίνητο, το RAV4 προσφέρεται σε βενζινοκίνητες, υβριδικές αλλά και plug-in εκδόσεις.

O «μπαμπάς» των SUV εμφανίστηκε το 1994 συνδυάζοντας την ξεχωριστή εμφάνιση, τους κατάλληλους χώρους και την ικανότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες τόσο για κίνηση εντός, όσο και για εκτός δρόμου αποδράσεις.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)