• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το νέο Juke «χτίστηκε» πάνω στην πλατφόρμα CMF-B των Renault-Nissan, είναι μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις και προσφέρει αυξημένους χώρους αποσκευών και άνεση στους πίσω επιβάτες.

Nissan Juke: Τα SUV μπαίνουν στην πόλη!

23.974 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

Αρκετά μικρότερο ηλικιακά, εξίσου όμως σημαντικό είναι και το Nissan Juke. Το 2010 η ιαπωνική, αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το Juke και εγκαινίασε μία νέα κατηγορία, τα μικρά ή ευρύτερα γνωστά B-SUV. Μόνο και μόνο η ονομασία του που θυμίζει «jukebox» δηλώνει το χαρακτηριστικό του γνώρισμα, την ευκινησία και τις... χορευτικές ικανότητες στην αλλαγή κατεύθυνσης. Μικρότερο από τα SUV που κυκλοφορούσαν εκείνη την περίοδο, το Juke συνδυάζει compact διαστάσεις με άλλα στοιχεία όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η πανοραμική θέση οδήγησης. 

Στις δεύτερη και πιο πρόσφατη γενιά του μικρού crossover, κεντρίζουν το ενδιαφέρον το εκκεντρικό και δυναμικό αισθητικό του προφίλ, οι προηγμένες τεχνολογίες και τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, το μεγαλύτερο μέγεθος και η ευρυχωρία του χάρη στην νέα πλατφόρμα CMF-B των Renault-Nissan. Όσον αφορά τους κινητήρες, ο υπερσύγχρονος 1.000άρης DIG-T με απόδοση 117 ίππων δεσπόζει.

Η δημοφιλής τα τελευταία χρόνια κατηγορία των B-SUVοφείλει την ύπαρξή της στο Nissan Juke, ένα αυτοκίνητο compact διαστάσεων με πρόσθετα στοιχεία όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η πανοραμική θέση οδήγησης.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)