• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Στην 7η γενιά της η S-Class ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, και για την ενεργητική τετραδιεύθυνση των πίσω τροχών που μπορούν να στρίψουν έως και 10 μοίρες.

Mercedes S-Class: Ο ορισμός της πολυτέλειας και της τεχνολογίας

23.707 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

Η ναυαρχίδα της Mercedes δεσπόζει στην κατηγορία των luxury limos και είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σε πωλήσεις μοντέλο της κατηγορίας. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της το 1951 έως και σήμερα κυριαρχεί στην ασφάλεια και την πολυτέλεια. Η ίδια η Mercedes, μάλιστα, ενσωμάτωσε για πρώτη φορά στο εμβληματικό μοντέλο αρκετές από τις καινοτομίες της. Το ξέρετε ότι το ABS (σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών), οι αερόσακοι, το ESP σε δεύτερη και τρίτη γενιά, ή η ενεργή ανάρτηση ξεκίνησαν από αυτή;

Προφανώς, οι αναβαθμίσεις δεν σταματούν εδώ. Στην έβδομη γενιά της που εμφανίστηκε πριν από μερικούς μόλις μήνες, η Mercedes S-Class έχει μία ακόμη κορυφή, εκείνη του πρώτου αυτοκινήτου που έχει μετωπικούς αερόσακους για τους πίσω επιβάτες. ¶κρως ποιοτική στο εσωτερικό χάρη στο νέο σύστημα ψυχαγωγίας και με ενεργητική τετραδιεύθυνση των πίσω τροχών που μπορούν να στρίψουν έως και 10 μοίρες, η βιτρίνα της Mercedes ξεχωρίζει για την απαράμιλλη πολυτέλεια που αγγίζει την τελειότητα!

Από το 1951 μέχρι και σήμερα, η Mercedes S-Class αποτελεί σημείο αναφοράς της πολυτέλειας και της ασφάλειας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)