Τα δικίνητα SUV πάνε παντού…Εσύ; Θα τα πας;

21.362 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2021)

Τα δικίνητα SUV πάνε εκεί που δεν φαντάζεσαι. Αυτό είναι το «πόρισμα» από την εικόνα τους στις ειδικές διαδρομές του φετινού Ράλι Ακρόπολις.

Πως ήταν τα δικίνητα SUV στα 500 χλμ. των ειδικών του Ράλι Ακρόπολις;

Πάει καιρός που τα SUV προορίζονταν για εκτός δρόμου διαδρομές και επίσης πάει καιρός που έγινε η τελευταία ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις. Φέτος ο εθνικός μας αγώνας γύρισε στο πρόγραμμα του WRC και εμείς αδράξαμε την ευκαιρία και πραγματοποιήσαμε με τα σημερινά δικίνητα SUV τις διαδρομές του. Κάναμε μαζί τους 500 χιλιόμετρα σε αυτές τις διαδρομές, πολλά εκ των οποίων ήταν «δύσκολα» χιλιόμετρα. Κινηθήκαμε αρκετά πιο γρήγορα από την ταχύτητα που θα κινηθεί κανείς σε τέτοιες συνθήκες, κάναμε και τα «αλματάκια» μας και τα ταλαιπωρήσαμε περισσότερο από όσο θα τα ταλαιπωρήσει ο κάτοχός τους και όλα αυτά με τα συμβατικά τους ελαστικά, δηλαδή με τα λάστιχα που πωλούνται. Το συμπέρασμα είναι πως και τα 8 μοντέλα που είχαμε στην παρέα μας δεν έκαναν «κιχ» ούτε κατά τη διάρκεια των ειδικών, ούτε -σημαντικότερο- και μετά από αυτές. Μην τα λυπάστε λοιπόν και εκμεταλλευθείτε άλλο ένα χαρακτηριστικό που σας προσφέρουν και που δεν θα το βρείτε σε καμία άλλη κατηγορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Aναρτήσεις που ΚΑΙ μπορούν και ΔΕΝ κουράζουν

Mείναμε εντυπωσιασμένοι από την ανάρτηση των αυτοκινήτων στις ειδικές διαδρομές του Ακρόπολις, δείχνοντας πως οι αναρτήσεις τους σε συνδυασμό με την μικρή αλλά ικανή απόστασή τους από το έδαφος, μπορούν να κάνουν θαύματα. Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda