Tα μοτέρ του Opel Crossland: Πόσο «καίνε» & πόσο κοστίζουν;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tα μοτέρ του Opel Crossland: Πόσο «καίνε» & πόσο κοστίζουν;

15.210 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2023)

To ανανεωμένο Opel Crossland προσφέρεται σε βενζίνη και diesel έως 130 άλογα σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού Edition, Family Edition και Elegance.

Νέο πρόσωπο, πρακτικό και μεγάλο σε χώρους

Η Opel μπορεί να περηφανεύεται πως είναι μια από τις εταιρείες που κατάλαβαν από νωρίς πως το αγοραστικό κοινό έχει στρέψει το βλέμμα του προς τα crossover και για αυτόν τον λόγο έφερε στην αγορά δύο μοντέλα στην δημοφιλή όσο ποτέ άλλοτε κατηγορία των μικρών SUV, το Crossland και το Mokka. To Crossland διατίθεται αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά στην ανανεωμένη του έκδοση, η οποία υιοθετεί πλέον τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, η οποία εκφράζεται μέσω ενός ενιαίου εμπρός τμήματος που βασίζεται στο «πρόσωπο» Opel Visor.

Μέσα στην καμπίνα, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο, όμως ο οδηγός και οι επιβάτες θα εκτιμήσουν την καλή ποιότητα κατασκευής, το καλό φινίρισμα και την εξαιρετική πρακτικότητα της. Το Crossland έχει άφθονες θέσεις για αντικείμενα και παράλληλα, ο χώρος αποσκευών των 410 λίτρων ξεπερνά τον μέσο όρο της κατηγορίας και μπορεί να ανέβει μέχρι και τα 520 λτ. χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης της θέσης του πίσω καθίσματος κατά 15 εκ.. Στους μέσους όρους και επαρκείς για τις ανάγκες μίας μέσης οικογένειας οι χώροι για τον «αέρα» σε κεφάλι, γόνατα, καθώς και το φάρδος της πίσω καμπίνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto