Η νέα GLE θέλει να βελτιώσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες σε σχέση με την ML, με στοιχεία όπως το κλείδωμα διαφορικού και κιβώτιο με υποπολλαπλασιασμό σχέσεων.

    Mercedes GLE: Η πρώτη, αυθεντική GLE

    136.687 Επισκέψεις στο άρθρο

    Μεγάλος νικητής στην κατηγορία του αυτοκινήτου με τη καλύτερη τεχνολογία,  η νέα Mercedes GLE έρχεται να αντικαταστήσει την ML στην γκάμα της Mercedes και να βελτιώσει κι άλλο τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου. Σύμμαχοί της σε αυτό, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η νέα αερανάρτηση, το κλείδωμα διαφορικού καθώς και η επιλογή για κιβώτιο με υποπολλαπλασιασμό σχέσεων.

    Στο μεγαλύτερο και προαιρετικά 7θέσιο εσωτερικό της GLE, ο διάκοσμος είναι πιο σύγχρονος και πολυτελής - άλλωστε το κοινό ψήφισε την Mercedes ως την πιο πολυτελή φίρμα- υιοθετώντας το σύστημα MBUX με τις δύο οθόνες των 12,3 ιντσών καθώς και όλα τα νέα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης. Τέλος, στην κορυφαία της έκδοση GLE 450 4Matic εφοδιάζεται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης 48 Volt, συνολικής ισχύος 367 ίππων και 500 Nm ροπής, δύναμη που μπορεί να αυξηθεί κατά 22 άλογα και 250 Nm ροπής μέσω του συστήματος EQ Boost. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Hyundai
    4green