Κάψανε λιγότερο από diesel
2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mitsubishi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια «μαρτυρούν» το νέο Mitsubishi Outlander

2.459 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2020)

Η έλευση του νέου έτους αναμένεται να φέρει μαζί και το νέο Mitsubishi Outlander, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό ανεξάρτητα σχέδια έρχονται να δώσουν μια πρώτη γεύση για την εξωτερική εμφάνιση που θα υιοθετήσει το ιαπωνικό SUV.


Πριν από λίγες ημέρες η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του νέου Outlander, η οποία από τη μία επιβεβαίωσε κάποια στοιχεία στο σχεδιασμό του μοντέλου, από την άλλη όμως κράτησε κρυφή την συνολική εικόνα που θα έχει η νέα γενιά του αυτοκινήτου. Έτσι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa κάλυψαν αυτό το κενό δημοσιεύοντας τα δικά τους σχέδια.
 
Οι σχεδιαστές παίρνοντας ως βάση την επιβεβαίωση της εταιρείας ότι το νέο Outlander θα έχει στοιχεία από το πρωτότυπο Engelberg, του έδωσαν μία δυναμική μπροστινή όψη με τη χαρακτηριστική γρίλια «ασπίδας». Τα διαιρούμενα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, ενώ το βλέπουμε και το «νεύρο» στο ύψος των χειρολαβών που ξεκινάει από την πόρτα φτάνοντας μέχρι το πίσω άκρο. Ο σχεδιασμός του πίσω μέρους είναι αρκετά πιο απλός έχοντας λάβει λεπτά φωτιστικά σώματα και μία αεροτομή.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η καμπίνα αναμένεται να είναι σημαντικά αναβαθμισμένη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά την ίδια στιγμή δεν θα είναι τόσο φουτουριστική σε σχέση με το Engelberg Concept. O τεχνολογικός εξοπλισμός σίγουρα θα είναι μεγάλος.
 
Η ισχύς φημολογείται πως πηγάζει από μια υβριδική έκδοση με βάση έναν 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,4 λίτρων, αλλά διαθέσιμο θα είναι και ένα Plug-in υβριδικό σύνολο, όπως άλλωστε ισχύει και στην τρέχουσα γενιά του Outlander. Μια έκδοση βενζίνης με 2,4 λίτρων κινητήρα είναι επίσης μέσα στα πλάνα, ωστόσο όλα αυτά μένουν να φανούν.
 
H παρουσίασή του νέου Mitsubishi Outlander έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2021, με τη μάρκα να υπογραμμίζει πως περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν μετά την έλευση του νέου έτους.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
FORD
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel