Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα απαρτίζεται από 12 κινητήρες, δηλαδή δύο λιγότερους σε σχέση με την υπάρχουσα γκάμα.

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα απαρτίζεται από 12 κινητήρες, δηλαδή δύο λιγότερους σε σχέση με την υπάρχουσα γκάμα.

Teaser εικόνα για το νέο VW Polo

4.757 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2017)

Eν ανάμονη της αποκάλυψης του, η Volkswagen έδωσε στην δημοσιότητα μια teaser εικόνα του νέου Polo! Μάθετε τι περιμένουμε από το νέο δημοφιλές «μικρό».

Μένουν λίγες μόνο μέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Polo για αυτό και η Volkswagen προχώρησε στη δημοσίευση άλλης μια teaser εικόνας του δημοφιλές «μικρού» μοντέλου της που πρόκειται να φτάσει την 6η γενιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εικόνα αποκαλύπτει ένα μεγάλο ποσοστό του πλαϊνού μέρους όπως επίσης και την σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων. Εδώ, το νέας γενιάς Polo είναι σε χρώμα Turmeric Yellow και με την πρώτη ματιά φαίνεται μεγαλύτερο από το απερχόμενο μοντέλο ακολουθώντας την τάση που επικρατεί στην μικρή κατηγορία. Η μεγέθυνση έγινε εφικτή χάρη στη νέα πλατφόρμα MQB, στην οποία στηρίζεται και το νέο Ibiza, το οποίο και οδηγήσαμε. Η νέα πλατφόρμα επιτρέπει στην εταιρεία να μεγαλώσει τις εσωτερικές διαστάσεις του μοντέλου ώστε να βελτιώσει τους χώρους της καμπίνας και των αποσκευών, ενώ ταυτόχρονα θα το κάνει και ελαφρύτερο.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελείται από πιο μαλακά υλικά και θα έχει καλύτερη ηχομόνωση. Επιπλέον, οι διαρροές αναφέρουν ότι θα αναμένονται αρκετές αλλαγές στον τεχνολογικό εξοπλισμό του.

Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων που θα το εξοπλίζουν, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα απαρτίζεται από 12 κινητήρες, δηλαδή δύο λιγότερους σε σχέση με την υπάρχουσα γκάμα. Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο θα περιλαμβάνει τρικύλινδρα (1.0 TSI) και τετρακύλινδρα (1.5 TSI 1.6 TDI) σύνολα συν ένα υβριδικό. Η κορυφαία έκδοση GTI θα χρησιμοποιεί τον 2.0 TSI με απόδοση άνω των 200 ίππων. Φαίνεται ότι η VW δε σκοπεύει να βγάλει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και είναι κατανοητό. Το υβριδικό σύνολο θα έλξει τους πελάτες που θέλουν κάποιας μορφής ηλεκτροκίνηση από το Polo συν ότι η VW έχει ξεχωριστά σχέδια για τα ηλεκτροκίνητα που έχουν στόχο το 2020 και στηρίζονται σε ξεχωριστή πλατφόρμα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις πηγές μας, το νέο Polo θα κάνει το ντεμπούτο του τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, ενώ το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά  τοποθετείται χρονικά πριν το τέλος του 2017.

Η VW θα αποκαλύψει το νέας γενιάς Polo σε μια ειδική εκδήλωση στο Bερολίνο αυτήν την Παρασκευή.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL