Teaser εικόνες αποκαλύπτουν την Alfa Romeo Giulia SWB Zagato
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Teaser εικόνες αποκαλύπτουν την Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

2.610 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2022)

Η Alfa Romeo συνεχίζει τις teaser αποκαλύψεις για την Giulia SWB Zagato, δείχνοντας μερικά από τα στοιχεία που θα τη συνοδεύουν.

Έτοιμη η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Λίγο μετά την πρώτη teaser εικόνα και την ανακοίνωση του ερχομού της Alfa Romeo Giulia SWB Zagato, η ιταλική μάρκα με τη βοήθεια της Zagato προχώρησε στη δημοσίευση και νέων teaser εικόνων. Μάλιστα από αυτές επιβεβαιώνεται πως το σύστημα μετάδοσης κίνησης της περιορισμένης παραγωγής Giulia θα είναι ένας V6 κινητήρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επανασχεδιασμένο αμάξωμα

Οι teaser εικόνες ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα της εταιρείας Zagatoστο Instagram και αφήνουν να εννοηθεί πως η Giulia SWB Zagato θα έρθει με πλήρως επανασχεδιασμένο αμάξωμα που δεν έχει τίποτα κοινό με το πρόσφατα ανανεωμένο σεντάν Alfa Romeo Giulia. Το εμπρόσθιο μέρος θα έχει προβολείς LED που θυμίζουν το concept Alfa Romeo 2uettottanta του 2010 της Pininfarina με γραφικά παρόμοια με την Tonale. Ο προφυλακτήρας θα κοσμείται με μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ η μάσκα θα είναι η γνωστή της Alfa.

Για δύο επιβάτες

Τα μπροστινά φτερά της Alfa Romeo Giulia SWB Zagato έχουν πλαϊνά ανοίγματα όπως αυτά της 8C Competizione, ενώ βλέπουμε και το γνωστό quadrifoglio τετράφυλλο τριφύλλι. Μία εικόνα από το εσωτερικό δείχνει δύο μπάκετ καθίσματα από ανθρακονήματα και ένα roll cage, καθιστώντας σαφές πως μιλάμε για διθέσιο αυτοκίνητο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda