Φυσικά τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του μοντέλου παραμένουν μυστικά.

Φυσικά τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του μοντέλου παραμένουν μυστικά.

Προσεχώς το Hyundai i30 N(+vid)

4.245 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2017)

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video που δίνει την δυνατότητα σε όποιον το δει και το ακούσει να μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τον ήχο του αυτοκινήτου. Ακούστε το.

H Hyundai έδωσε στην δημοσιότητα ένα video- teaser για την έκδοση Ν υψηλών επιδόσεων του i30. Το περιεχόμενο του video δεν είναι εικόνες του αυτοκινήτου, όπως συνηθίζεται, αλλά ο ήχος του κινητήρα και της εξάτμισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το video μπορεί να μην αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω σχετικά με την εμφάνιση της έκδοσης Ν του μοντέλου, αλλά κατασκοπευτική φωτογραφία που ήρθε στο φως το προηγούμενο διάστημα δείχνει ότι το αυτοκίνητο θα έχει νέο μπροστινό προφυλακτήρα, οριζόντια μικρά φωτιστικά σώματα LED, πιο σπορτίφ ποδιές, μεγαλύτερο σπόιλερ, νέο σύστημα εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, «καρδιά» του Hyundai i30 N θα αποτελέσει ένα 2λιτρο turbo σύνολο, το οποίο μαθαίνουμε τώρα πως θα προσφέρεται σε δύο επίπεδα απόδοσης, με 250 ή 275 ίππους. Η δυνατότερη έκδοση θα διαθέτει το προαιρετικό πακέτο απόδοσης, το οποίο θα περιλαμβάνει σκληρότερα ελατήρια, πιο γρήγορο κιβώτιο ταχυτήτων και ισχυρότερα φρένα.
  
Το κορεάτικο hot hatch θα έχει για πρώτη φορά σε μοντέλο της φίρμας, ένα ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, το οποίο η εταιρεία αποκαλεί «E-LSD». Αμφότερες οι εκδόσεις θα εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ στην πορεία θα υπάρχει και η επιλογή για αυτόματο 8άρι διπλού συμπλέκτη. Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν οι φήμες που θέλουν το i30 N να αποκτά και 4κίνητη έκδοση, ώστε να ανταγωνιστεί τα Golf R και Focus RS.
 
Φυσικά τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του μοντέλου παραμένουν μυστικά. Ωστόσο ξέρουμε ήδη πως το i30 N θα πιάνει τα 250 χλμ./ώρα. Η αποκάλυψή του έχει προγραμματιστεί για το 2ο μισό του έτους, πιθανότατα το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του χρόνου.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto