Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Από την Κυριακή το βράδυ που παρουσιάστηκε το νέο Tesla Model 3, κατάφερε να συγκεντρώσει 276.000 παραγγελίες.

Η τιμή της βασικής έκδοσης (προ φόρων) του Tesla Model 3 αναμένεται να βρίσκεται κοντά στις 35.000 δολάρια.

Τα πρώτα Tesla Model 3 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους πριν το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Οι υποσχέσεις κάνουν λόγο για επίδοση από το Tesla Model 3 στο 0-100 χλμ./ώρα, της τάξης των 6 δλ. και ηλεκτρική αυτονομία γύρω στα 350 χλμ.

Tesla Model 3 φρενίτιδα

2.902 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2016)

Μεγάλη αίσθηση έχει κάνει η νέα ηλεκτρική πρόταση της Tesla, το πιο μικρό και προσιτό Model 3, για το οποίο ήδη –μέσα σε 3 ημέρες- 276.000 άνθρωποι έχουν καταθέσει χρήματα προκειμένου να το αποκτήσουν.

Η Tesla Motors φαίνεται πως υποτίμησε τη ζήτηση για το νέο Model 3. Βλέπετε, από την Κυριακή το βράδυ που παρουσιάστηκε το εν λόγω μοντέλο, κατάφερε να συγκεντρώσει 276.000 παραγγελίες.

Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες του Tesla Model 3 κατέθεσαν έκαστος από 1.000 δολάρια για «καπάρο». Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως θα το οδηγήσουν και κάποια στιγμή άμεσα, αφού τα πρώτα μοντέλα δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους πριν το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Η τιμή της βασικής έκδοσης (προ φόρων) αναμένεται να βρίσκεται κοντά στις 35.000 δολάρια. Σε αντάλλαγμα, το Tesla Model 3 θα προσφέρει αντίστοιχο στιλ με το μεγαλύτερο Model S και χώρους για πέντε ενήλικους επιβάτες. Οι υποσχέσεις κάνουν λόγο για επίδοση στο 0-100 της τάξης των 6 δλ. και ηλεκτρική αυτονομία γύρω στα 350 χλμ.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το νέο μέλος της οικογένειας της Tesla θα εξαχθεί από τις Η.Π.Α. και σε άλλες αγορές, ανάμεσά τους και αυτές του Ην. Βασιλείου, της Ιρλανδίας, της Κίνας, της Ινδίας, της Βραζιλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Με τέτοια ζήτηση –και εφόσον μπορεί να ικανοποιηθεί από την παραγωγή- αναμένουμε να διευρυνθεί η λίστα των χωρών που θα πωλείται το Model 3.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: