Το απόλυτο Mondeo διαθέτει 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα 180 ίππων, αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Το απόλυτο Mondeo διαθέτει 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα 180 ίππων, αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Test: Mondeo Vignale 2,0

17.722 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2016)

Στην πολυτελή σειρά μοντέλων Mondeo Vignale της Ford, η τετρακίνητη έκδοση με τον 2λιτρο TDCi diesel των 180 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο Powershift, συνδυάζει την υψηλή άνεση και ασφάλεια, με τη μοναδικότητα της κατασκευής ενός Vignale μοντέλου.

Whats new
- Με 2λιτρο turbodiesel 180 ίππων
- Μέση κατανάλωση 8,3 λτ./100 χλμ.
- Ακρως πολυτελές, ασφαλές και άνετο
- Από 45.865 ευρώ
Τις εκδόσεις Vignale του Ford Mondeo, τις γνωρίσαμε στην Ελλάδα το προηγούμενο Φθινόπωρο, όταν και λανσαρίστηκαν τα πρώτα μοντέλα. Πρόκειται για εκδόσεις-κοσμήματα, που δημιουργούνται ώστε να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη πολυτέλεια και άνεση, πατώντας πάνω στο Mondeo. Για να το καταφέρει αυτό, η Ford κατασκευάζει το Vignale μέσω μιας high-tech διαδικασίας παραγωγής, με 100 πρόσθετους ελέγχους ποιότητας και αποκλειστικούς υπεύθυνους για κάθε ένα μοντέλο, 6 κορυφαίους τεχνικούς της εταιρείας. Στην πράξη, ο ιδιοκτήτης του Vignale αντιλαμβάνεται όλη αυτή την premium-οποίηση μέσω στοιχείων όπως τα ακριβά υλικά που έχει κάθε μοντέλο, τον υπέρ-πλήρη εξοπλισμό, την βελτιστοποιημένη ηχομόνωση, αλλά και τις μοναδικές υπηρεσίες που το συνοδεύουν. Όλα αυτά βέβαια έχουν και το αντίτιμό τους, με την έκδοση της δοκιμής μας να κοστίζει από 45.865 ευρώ, ήτοι ένα «τσιμπημένο» ποσόν.
Είναι premium και το δείχνειΑισθητικά, το Mondeo Vignale της δοκιμής δεν διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα Vignale που έχουμε δοκιμάσει και έτσι, στο γνώριμο αμάξωμα του Ford Mondeo προστίθενται στοιχεία όπως το περισσότερο χρώμιο στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και τη μάσκα, στα πλαϊνά, αλλά και στο πίσω τμήμα. Επίσης, ξεχωρίζουν και οι ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, μαζί με τον ειδικό καφέ χρωματισμό του αμαξώματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center