• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο υπόλοιπο αμάξωμα, οι πόρτες ανοίγουν σαν Lamborghini ενώ στο πίσω μέρος το μάτι πέφτει στην αεροτομή που γίνεται ένα με την οροφή.

H Volkswagen δήλωσε ότι το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο γίνονται οι έρευνες «προσφέρει μια ματιά στα επόμενης γενιάς αυτοκίνητα που θα έχουν μεγάλη αυτονομία μεγαλύτερη από 400 χλμ.

Tο Gen.E είναι βασισμένο σε νέα ελαφριά αρχιτεκτονική που είναι σχεδιασμένη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των επιβατών και της μπαταρίας.

Θα είναι αυτό το νέο VW Golf;

Διαβάστηκε από 8790 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/9/2017
 

Tο πρωτότυπο αυτό Gen. E της VW φαίνεται ότι λαμβάνει πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων από πολλά μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Θα μπορούσε να μοιάζει έτσι το νέο Golf;

Η Volkswagen εννοεί ότι θα επενδύσει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σιγά σιγά κάνει σημαντικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να γίνει πρωτοπόρος στις κατηγορίες των υβριδικών και των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στηριζόμενη είτε στην δική της προσπάθεια είτε σε συνεργασία με άλλες εταιρείες.

Σε μια όμως, όπως φαινόταν, συνέντευξη τύπου ρουτίνας σχετικά με τη πρόοδο της VW, αποκαλύφθηκε το Gen. E, ένα πρωτότυπο μοντέλο που φέρνει «πάνω» του πολλές από τις καινοτομίες που αναμένονται όσον αφορά στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα VW αλλά και κάλλιστα θα μπορούσε να είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Golf της επόμενης γενιάς.
Αρχικά, η Volkswagen δήλωσε ότι το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο γίνονται οι έρευνες «προσφέρει μια ματιά στα επόμενης γενιάς αυτοκίνητα που θα έχουν μεγάλη αυτονομία μεγαλύτερη από 400 χλμ. Η υποδοχή πάνω στο καπό χωρίζεται σε δύο μέρη, μια για το σπίτι και μια άλλη για πιο ταχεία φόρτιση εκτός σπιτιού. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα LED μοιάζουν εν πολλοίς στο Golf E αλλά και στο Arteon ενώ χαμηλά στον προφυλακτήρα περιλαμβάνονται αρκετά σύστημα radar μέσω ενός σημείου στο κέντρο που συναντάμε σε πολλά VW μοντέλα. Τα συστήματα αυτά συνδυάζονται με μια κάμερα στο παρμπρίζ για να υποστηρίζονται όπως διαρρέεται, συστήματα αυτόνομης οδήγησης. Στο υπόλοιπο αμάξωμα, οι πόρτες ανοίγουν σαν Lamborghini ενώ στο πίσω μέρος το μάτι πέφτει στην αεροτομή που γίνεται ένα με την οροφή.

Σύμφωνα με την Volkswagen, το Gen.E είναι βασισμένο σε νέα ελαφριά αρχιτεκτονική που είναι σχεδιασμένη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των επιβατών και της μπαταρίας.

Θα μπορούσε το αυτό το μοντέλο να είναι το concept που θα βασιστεί το επόμενο VW Golf;
 

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια

Διαθέσιμο το νέο Ford Focus Active

To pick-up της Τesla;

Nέο Renault Kangoo Z.E Concept (+video)

Νιώσε ανίκητος με την GLA. It is time.

Η κίνηση στους δρόμους

Ήρθε η νέα DBS Superleggera Volante

Η Ford Ελλάδας προσφέρει δώρα σε παιδιά του Make-a-Wish

Με μεγαλύτερη αυτονομία τα Tesla Model S και Χ

Civic Type R από Lego!

Αν έχεις τύχη διάβαινε

Αναβαθμίστηκε το Renault Alaskan

Chevrolet pick-up γίνεται κομμάτια

Golf Mk1 στα 290 χλμ./ώρα!

Νέα μονάδα της Nissan Γεωργούλιας στoν Γέρακα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

MERCEDES: Νιώσε ανίκητος με την GLA. It is time.

NISSAN: Qashqai το απόλυτο SUV από 20.490€

CITROEN: Νέο C5 Aircross με 130PS από 22.550€

PEUGEOT: Nέο Peugeot 508 από 29.900€

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο,100 ευρώ/μήνα

MICHELIN: Επιδόσεις που φτιάχτηκαν για να διαρκούν

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

Ψηφίστε και κερδίστε 4 μοτοσυκλέτες

περισσότερα »