Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Για μία ομαλή μετάβαση στην επόμενη γενιά οχημάτων της Mitsubishi Motors, το ASX υιοθετεί τη νέα οπτική ταυτότητα της MMC, με την ονομασία Dynamic Shield.

Εκτός από τη νέα φυσιογνωμία, το ευρωπαϊκών προδιαγραφών ASX θα διαθέτει κεραία τύπου πτερυγίου καρχαρία, πίσω καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και νέο υλικό, καθώς επίσης και βελτιωμένη ηχομόνωση.

Δεν παρατηρούνται αλλαγές στο εσωτερικό με το ταμπλό να είναι στιβαρό και καλοφινιρισμένο, με την απουσία έμπνευσης να είναι αισθητή.

Το ανανεωμένο ASX διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις με τον ατμοσφαιρικό MIVEC κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λτ. με απόδοση 117 ίππων.

Τιμές ανανεωμένου Mitsubishi ASX

8.355 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Το ανανεωμένο ASX έφτασε στη χώρα μας, εγκαινιάζοντας την νέα οπτική ταυτότητα «Dynamic Shield» της Mitsubishi, και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις εκδόσεις και τις τιμές με τις οποίες θα προσφέρεται.

Το ανανεωμένο ASX, που παρουσιάζει τη νέα οπτική ταυτότητα Dynamic Shield της Mitsubishi Motors Company, είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο των εμπόρων του επίσημου εισαγωγέα-διανομέα της ιωπανικής φίρμας στην Ελλάδα. Η οπτική ταυτότητα Dynamic Shield που παρουσιάστηκε αρχικά στο εκθεσιακό όχημα 2014 Outlander PHEV Concept-S συμβολίζει τη λειτουργικότητα των SUV της Mitsubishi με τολμηρές χρωμιωμένες μπάρες εκατέρωθεν της μάσκας που προστατεύουν το έμβλημα 3 διαμαντιών για τη δημιουργία μιας τρισδιάστατης αίσθησης κίνησης.

Στην περίπτωση του ASX, ο εμπρός προφυλακτήρας τροποποιήθηκε για να φιλοξενεί τις χρωμιωμένες μπάρες, ενώ το κεντρικό τμήμα είναι μαύρο ώστε να παραπέμπει στο Νέο Outlander ή το eX-Concept. Η μάσκα αποτελείται τώρα από λεπτές οριζόντιες γρίλιες και συνδέεται με τους προβολείς πετυχαίνοντας μία ενιαία εμφάνιση.
 

Εκτός από τη νέα φυσιογνωμία, το ευρωπαϊκών προδιαγραφών ASX θα διαθέτει κεραία τύπου πτερυγίου καρχαρία, πίσω καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και νέο υλικό, καθώς επίσης και βελτιωμένη ηχομόνωση. Με βελτιωμένη ηχομόνωση έως και 10% καλύτερη από εξωτερικούς θορύβους και από τον κινητήρα (μέτρηση στις μπροστινές θέσεις οδηγού και συνοδηγού VS 1,6 Petrol MY15.5) και επιπρόσθετα +2% καλύτερη ηχομόνωση στο εσωτερικό του οχήματος όταν αυτό κινείται με σταθερή ταχύτητα (σύγκριση με το ΜΥ17).
 
Πέραν αυτών υπάρχουν καίριες αλλαγές που προστίθενται στις πρόσφατες βελτιώσεις για το ASX στην Ευρώπη. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, τα διαστήματα ανάμεσα στα σέρβις έχουν γίνει μεγαλύτερα φτάνοντας πλέον τις 20.000 χλμ., ενώ παράλληλα υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά στο σύνολο της εμφάνισης όπως πολυακτινικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ενθέσεις σε piano black στο τιμόνι, αυτόματος αντιθαμβωτικός μεσαίος καθρέπτης κ.ο.κ..

Τέλος, το ανανεωμένο ASX διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις με τον ατμοσφαιρικό MIVEC κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λτ. με απόδοση 117 ίππων, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων, στα εξοπλιστικά πακέτα Inform και Invite Plus στις παρακάτω τιμές: 
  • ASX 5D 1.6 MT 2WD INFORM MY18 AS&G από 17.120 ευρώ
  • ASX 5D 1.6 MT 2WD INVITE PLUS MY18 AS&G (MGN) από 19.740 ευρώ.

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: