Τιμές νέου Hyundai Tucson
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τιμές νέου Hyundai Tucson

16.978 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

Το νέο Hyundai Tucson πάτησε τους τροχούς του στη χώρα μας και εμείς σας παρουσιάζουμε τον εξοπλισμό αλλά και τις τιμές ανά έκδοση.

Η άφιξη της νέας γενιάς του Hyundai Tucson στην ελληνική αγορά ανακοινώθηκε επίσημα και παράλληλα δημοσιεύθηκαν οι τιμές του μοντέλου, αλλά και ο εξοπλισμός της εκάστοτε έκδοσης. Υπενθυμίζουμε πως το Tucson επανήλθε στη γκάμα της κορεάτικης φίρμας μετά από απουσία σχεδόν επτά ετών, κατά την οποία αντικαταστάθηκε από το απερχόμενο πλέον ix35.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο SUV της μάρκας διατίθεται με πλούσια παλέτα κινητήρων, η οποία περιλαμβάνει δύο επιλογές βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Η βασική επιλογή βενζίνης είναι ο ατμοσφαιρικός 1,6 λτ. GDI απόδοσης 135 ίππων, που συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ πιο πάνω τοποθετείται ο turbo 1.6 T-GDI των 176 αλόγων που διαθέτει 6τάχυτο μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.
 

Περνώντας στα diesel το entry level μοντέλο είναι αυτό που φέρει σύνολο 1,7 λτ. ισχύος 115 ίππων με ροπή 280 Nm και εργοστασιακή μέση κατανάλωση 4,6 λτ./100 χλμ., ενώ ο ίδιος κινητήρας διατίθεται και σε μια πιο ισχυρή έκδοση με 141 ίππους ισχύους, ροπή 340 Nm και εργοστασιακή μέση κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ. Και οι δύο εκδόσεις είναι δικίνητες, με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων για τους 115 ίππους και αυτόματο επτά σχέσεων (7DCT) για τους 141.

Η βασική έκδοση GL Access του μοντέλου έρχεται με καλό εξοπλισμό, αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, ESP, Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC), δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, Cruise Control, Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, LED φώτα ημέρας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι ηλεκτρικοί καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.ο.κ.

Όσον αφορά στο κόστος κτήσης του νέου μοντέλου, η βασική έκδοση βενζίνης με τον 1.6 λτ. GDI των 132 ίππων ξεκινά από τις 19.390 ευρώ. Το πετρελαιοκίνητο Tucson με τον 1.7 λτ. κινητήρα στην έκδοση των 115 ίππων κοστίζει από 21.990 ευρώ, ενώ το ισχυρότερο diesel των 141 ίππων ξεκινά από τις 25.990 ευρώ. Τέλος, η κορυφαία τετρακίνητη βενζινοκίνητη έκδοση του Tucson με τον 1.600άρη T-GDI απόδοσης 177 ίππων ξεκινά από τις 28.290 ευρώ.

Λεπτομέρειες για την οδική συμπεριφορά του άρτι αφιχθέντος Hyundai Tucson μπορείτε να διαβάσετε στην Πρώτη Δοκιμή που «κρύβεται» στις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού AutoΤρίτη, που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα την ερχόμενη Τρίτη 9 Μαΐου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
RENAULT