Ο επίσημος έμπορος και εισαγωγέας της Hyundai στην Ελλάδα ξεκινά την εμπορική διάθεση του νέου i30 στη χώρα μας, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη προωθητικής ενέργειας με όφελος για τους καταναλωτέ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο επίσημος έμπορος και εισαγωγέας της Hyundai στην Ελλάδα ξεκινά την εμπορική διάθεση του νέου i30 στη χώρα μας, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη προωθητικής ενέργειας με όφελος για τους καταναλωτές που αγγίζει έως και τα 800 ευρώ.

Τιμές νέου Hyundai i30

13.709 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2017)

Το νέο Hyundai i30 πάτησε τους τροχούς του στη χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις εκδόσεις στις οποίες θα το προσφέρει, όπως και τις τιμές του.

Ο επίσημος έμπορος και εισαγωγέας της Hyundai στην Ελλάδα ξεκινά την εμπορική διάθεση του νέου i30 στη χώρα μας, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη προωθητικής ενέργειας με όφελος για τους καταναλωτές που αγγίζει έως και τα 800 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση. Ειδικότερα, το μοντέλο διαθέτει 4 εξοπλιστικά πακέτα «Active, Style, Style Navi, Premium Navi» με τις τιμές να ξεκινούν από τις 14.990 ευρώ (15.790 χωρίς έκπτωση).

Το μοντέλο διατίθεται με τα 4 εξοπλιστικά πακέτα «Active, Style, Style Navi, Premium Navi» με τις τιμές να ξεκινούν από τις 14.990 ευρώ

Το μοντέλο διατίθεται με τα 4 εξοπλιστικά πακέτα «Active, Style, Style Navi, Premium Navi» με τις τιμές να ξεκινούν από τις 14.990 ευρώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όσον αφορά στην παλέτα των μηχανικών συνόλων του i30 η κορεάτικη φίρμα εξοπλίζει το μοντέλο της με μια σειρά μικρών υπερ-τροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και έναν ατμοσφαιρικό βενζίνης. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν 3 βενζινοκινητήρες και 3 diesel οι οποίοι διαθέτουν στάνταρ το σύστημα Idle Stop and Go (ISG) για οικονομία στην κατανάλωση. Αρχικά, βάση της γκάμας αποτελεί ο 1.400άρης ατμοσφαιρικός MPI κινητήρας με ισχύ 100 ίππων, ενώ αμέσως μετά συναντούμε τον turbo 1.000άρη Τ-GDI με 120 ίππους. Έπειτα, κορυφαία έκδοση αποτελεί εκείνη με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.4 T-GDI με 140 άλογα. Τέλος, στα diesel συναντούμε τον 1.600άρη U-II CRDi κινητήρα σε τρεις version με απόδοσης 95, 110 και 136 ίππων αντίστοιχα. Για την μετάδοση η Hyundai επιστρατεύει το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο αλλά και το 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη DCT με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. 
 
Το i30 διαθέτει ένα ακόμη «όπλο» στη φαρέτρα του καθώς εξοπλίζεται σε όλες τις εκδόσεις με στάνταρ το πακέτο προηγμένων τεχνολογιών ενεργητικής ασφαλείας «S-10», το οποίο περιλαμβάνει: σύστημα προειδοποίησης απόσπασης προσοχής οδηγού (DAA), σύστημα προειδοποίησης εκτροπής λωρίδας (LDWS), σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (LKAS), σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης (FCWS), σύστημα αυτόματης εκτακτης πέδησης χαμηλών ταχυτήτων (AEB City), urban σύστημα αυτόματης εκτακτης πέδησης μεσαίων ταχυτήτων (AEB), σύστημα αυτόματης ρύθμισης υψηλής σκάλας φώτων (HBA), σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC), σύστημα περιοριστή ταχύτητας (SL), στατικά φώτα στροφής (SBL).

Περνώντας στις εκδόσεις του i30 η βασική Active διαθέτει μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, συναγερμό, cruise control, ηχοσύστημα (mp3, USB & AUX) με 6 ηχεία, μονόχρωμη οθόνη LCD 5 ιντσών, πίσω αεροτομή, LED φώτα ημέρας, αυτόματα φώτα, επρός και πίσω δισκόφρενα. Το αμέσως πλουσιότερο πακέτο Style πέραν των προαναφερθέντων διαθέτει και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, paddles αλλαγής ταχητήτων στο τιμόνι (για το 7DCT), έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και προβολείς ομίχλης. Έπειτα η έκδοση Style Navi διαφοροποιείται μόνο στο εσωτερικό με την έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και το σύστημα πλοήγησης με 7ετή δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία TomTom Live. Τέλος, το πλουσιότερο εξοπλιστικό πακέτο Premium Navi διαθέτει επιπλέον δερμάτινο σαλόνι, 17άρες ζάντες, υποβοήθηση παρκαρίσματος, ασύρματη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, νίκελ ενθέσεις στο εξωτερικό, φιμέ τζάμια κλπ.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό πίνακα με τιμές, τις εκδόσεις, αλλά και τις εκπτώσεις ανά περίπτωση για το νέο Hyundai i30:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw