Τιμόνι από καινούργιο Tesla Model Y βγήκε εν κινήσει!

Τιμόνι από καινούργιο Tesla Model Y βγήκε εν κινήσει!

2.314 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2023)

Μία εβδομάδα μετά την παράδοση στον ιδιοκτήτη του, το τιμόνι από ένα Tesla Model Y ξεκόλλησε από τη βάση του την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει!

Ο ποιοτικός έλεγχος των Tesla αγνοείται

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποδειχτεί ότι ο ποιοτικός έλεγχος που πραγματοποιείται στα αυτοκίνητα της Tesla είναι ελλιπής. Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως συνεχίζει να υφίσταται και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που να βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τους επιβάτες των Tesla, αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το τελευταίο περιστατικό, όπου το τιμόνι ενός καινούργιου Tesla Model Y ξεκόλλησε την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έβγαλε το θέμα στα social media

Ο άτυχος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και χρήστης του Twitter @preneh24 δημοσίευσε το συγκεκριμένο περιστατικό με ανάρτηση που έκανε. Σε αυτή ανέφερε πως το τιμόνι του ολοκαίνουργιου Tesla Model Y ξεκόλλησε ενώ οδηγούσε με την οικογένειά του στον αυτοκινητόδρομο, προσθέτοντας φωτογραφίες και βίντεο από το κρεμασμένο κομμάτι καθώς περίμενε να εμφανιστεί η οδική βοήθεια για να τον μεταφέρει.

Στις 24/1 το πήρε στις 30/1 έπεσε το τιμόνι!

Όπως λέει, η παραλαβή του αυτοκινήτου έγινε στις 24 Ιανουαρίου και στις 30 Ιανουαρίου το τιμόνι έπεσε. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν αυτοκίνητα πίσω του και κατάφερε να σταματήσει με ασφάλεια.

Έχει ξανασυμβεί το ίδιο περιστατικό

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το περιστατικό σε αυτοκίνητο της Tesla, αφού ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και το 2020 σε ένα Tesla Model 3 και πάλι λίγο διάστημα μετά την παράδοσή του. Αιτία για το πρόβλημα  ήταν ο σύνδεσμος που στερεώνει το τιμόνι στην κολόνα του τιμονιού, ο οποίος δεν ήταν σωστά βαλμένος.

Δείτε την ανάρτηση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
test center
top5