Η Land Rover λανσάρει στο Ην. Βασίλειο μια επαγγελματική έκδοση του Discovery, στην οποία η 2η και 3η σειρά καθισμάτων έχει αντικατασταθεί από ένα χώρο φόρτωσης 1.856 λίτρων.

O χώρος φόρτωσης έχει σκληρό κάλυμμα, ενώ τη διαδικασία διευκολύνει η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα. Το μήκος της καρότσας του Discovery Commercial είναι 1.635 χλστ., το πλάτος 1.411 χλστ. και το ύψος στα 939 χλστ.

Η Land Rover προσφέρει το Discovery Commercial με τους κινητήρες Ingenium 2.0D SD4 240HP και 3.0D TD6 258HP. Διατίθεται αποκλειστικά με σύστημα 4κίνησης, αυτόματο κιβώτιο και αερανάρτηση.

Το Discovery Commercial μεταφέρει δύο άτομα με τις ανέσεις που συνηθίζει η Land Rover. Οι τιμές του ξεκινούν στο Ην. Βασίλειο από τις 48.695 λίρες (55.039 ευρώ).

Το νέο Discovery Commercial με το «κοστούμι» της Bloom & Wild μετάφερε 300 μίνι χριστουγεννιάτικα έλατα από την Ολλανδία στο Ην. Βασίλειο.

Το νέο Land Rover Discovery Commercial απευθύνεται στους επαγγελματίες που θέλουν ένα παντός εδάφους πολυτελές εργαλείο.

Το Discovery έγινε βαν

2.883 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2017)

To Land Rover Discovery διώχνει τη 2η και 3η σειρά καθισμάτων και από επταθέσιο SUV, μεταμορφώνεται σε ένα βαν με χώρο φόρτωσης 1.856 λίτρων. Ας δούμε το νέο Discovery Commercial για τους επαγγελματίες που θέλουν ένα παντός εδάφους πολυτελές εργαλείο.

Η Land Rover λανσάρει στο Ην. Βασίλειο μια επαγγελματική έκδοση του Discovery, στην οποία η 2η και 3η σειρά καθισμάτων έχει αντικατασταθεί από ένα χώρο φόρτωσης 1.856 λίτρων. Κάπως έτσι δημιουργείται το Discovery Commercial, που μεταφέρει δύο άτομα με τις ανέσεις που συνηθίζει η εταιρεία.
 
Η Land Rover προσφέρει το Discovery Commercial με τους κινητήρες Ingenium 2.0D SD4 240HP και 3.0D TD6 258HP. Διατίθεται αποκλειστικά με σύστημα 4κίνησης, αυτόματο κιβώτιο και αερανάρτηση, ενώ στάνταρ είναι και το σύστημα infotainment InControl Touch Pro.
 
O χώρος φόρτωσης των 1.856 λίτρων έχει σκληρό κάλυμμα, ενώ τη διαδικασία διευκολύνει η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα. Το μήκος της καρότσας του Discovery Commercial είναι 1.635 χλστ., το πλάτος 1.411 χλστ. και το ύψος στα 939 χλστ. Ο χώρος μπορεί να δεχθεί αντικείμενα με διάσταση έως και 1.000 x 735 χλστ.
 
Στο Discovery Commercial στάνταρ είναι το σύστημα Terrain Response, ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί και το σύστημα Terrain Response 2. Αν ο πελάτης θέλει να διατηρήσει πλήρως τη μορφή του κανονικού Discovery, μπορεί να το αποκτήσει με τα πίσω τζάμια φιμέ.
   
Ανάμεσα στις τεχνολογίες ασφάλειας που συναντάμε στο Discovery Commercial είναι: Cruise control με speed limiter, Autonomous Emergency Braking, Lane Departure Warning, InControl Protect, Tyre Pressure Monitoring, Hill Launch Assist, Dynamic Stability Control, Roll Stability Control, Cornering Brake Control, Gradient Acceleration Control, Hill Descent Control και Trailer Stability Assist. Όλα αυτά είναι στο στάνταρ εξοπλισμό.
 
Για το λανσάρισμα του Discovery Commercial, η Land Rover συνεργάστηκε με την εταιρεία Bloom & Wild, που ειδικεύεται στο πακετάρισμα και μεταφορά φρέσκων λουλουδιών. Το νέο Discovery Commercial με το «κοστούμι» της Bloom & Wild μετάφερε 300 μίνι χριστουγεννιάτικα έλατα από την Ολλανδία στο Ην. Βασίλειο.
 
Οι τιμές του Discovery Commercial ξεκινούν στο Ην. Βασίλειο από τις 48.695 λίρες (55.039 ευρώ). Διατίθεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις S, SE και HSE με τους κινητήρες 2.0 SD4 και 3.0 TD6.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center