" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Ford Fiesta No.1 μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη.

Το Ford Fiesta αναδείχτηκε ως τοNo.1 best-seller μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2014 με 85.639 πωλήσεις.

Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, και το πρώτο τρίμηνο του 2014 το Fiesta σημείωσε αύξηση 10%από πέρσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, οι περισσότεροι από τους πελάτες επιλέγουν μοντέλα με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού.

Το Ford Fiesta No.1 μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη

Διαβάστηκε από 5362 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/5/2014

Το Ford Fiesta αναδείχτηκε ως τοNo.1 best-seller μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2014 με 85.639 πωλήσεις.

 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της JATO Dynamics από 30 χώρες, το Ford Fiesta αναδείχτηκε ως το No.1 best-seller μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2014, με 85.639 πωλήσεις.

«Το Ford Fiesta ισχυροποιεί τη θέση του όλο και περισσότερο. Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, και το πρώτο τρίμηνο του 2014 το Fiesta σημείωσε αύξηση 10% από πέρσι», δήλωσε ο Roelantde Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, οι περισσότεροι από τους πελάτες επιλέγουν μοντέλα με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού. Πιο αναλυτικά, από τα Fiesta που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής φέτος:

Το 80% έφερε σύστημα συνδεσιμότητας FordSYNC
Το 47% ήταν έκδοσης Titanium
Το 29% είχε βενζινοκινητήρα 1,0 EcoBoost (Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς για δύο συνεχόμενα έτη)

Τα αποτελέσματα είναι της JATO Dynamics και βασίζονται σε στοιχεία που παρέχει η JATOConsult, η ειδική συμβουλευτική υπηρεσία της εταιρίας. Οι αριθμοί προέρχονται από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. 


Tags: FORD FIESTA