Το Hyundai Casper φτάνει στην Ευρώπη στα τέλη του 2024
5 Φωτογραφίες »

Το Hyundai Casper φτάνει στην Ευρώπη στα τέλη του 2024

5.977 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2024)

- Το Casper θα φτάσει στη Γαλλία στα τέλη του 2024 ως ηλεκτρικό
- Θα επωφεληθεί του οικολογικού μπόνους στη Γαλλία, ίσως κατασκευαστεί στην Τσεχία
- Η Hyundai επιβεβαίωσε ότι το Kona θα είναι φθηνότερο κατά 4.000 ευρώ στη Γαλλία

Το Casper θα φτάσει στη Γαλλία στα τέλη του 2024 ως ηλεκτρικό

Η Hyundai επιβεβαίωσε τη φήμη ότι το Casper θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Ευρώπη παρότι μέχρι τώρα δεν υπήρχαν σχέδια για την κυκλοφορία του στην Γηραιά Ήπειρο. Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Hyundai Γαλλίας, Lionel French Keogh, ανακοίνωσε ότι το SUV, που πωλείται ήδη στη Νότια Κορέα από το 2021 με κινητήρες εσωτερικής καύσης 67 και 100 ίππων, αναμένεται να φτάσει στη Γαλλία στα τέλη του 2024. Ωστόσο, σε αντίθεση με το μοντέλο που κυκλοφορεί στη Ν. Κορέα, το ευρωπαϊκό μοντέλο είναι πιθανό να διατεθεί αποκλειστικά με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Θα επωφεληθεί του οικολογικού μπόνους στη Γαλλία, ίσως κατασκευαστεί στην Τσεχία

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο μελλοντικός ανταγωνιστής του Dacia Spring και του Citroen e-C3, φαίνεται πως θα διατηρήσει την χαμηλή τιμή του. Σε αυτό θα συμβάλλει επίσης το γεγονός ότι το μικρό SUV θα επωφεληθεί και από την «πράσινη» επιδότηση στα ηλεκτρικά που προσφέρει η Γαλλία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Hyundai France. Ωστόσο, αυτή η δήλωση προκάλεσε έκπληξη, δεδομένου ότι η παραγωγή του Casper πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στη Νότια Κορέα. Φήμες λένε πως για αυτόν τον λόγο ίσως η παραγωγή του μετακινηθεί στην Τσεχία μαζί με το ηλεκτρικό Kona.

Η Hyundai επιβεβαίωσε ότι το Kona θα είναι φθηνότερο κατά 4.000 ευρώ στη Γαλλία

Η Hyundai Γαλλίας επιβεβαίωσε επίσης πως η τιμή του ηλεκτρικού Kona θα μειωθεί κατά 4.000 ευρώ, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στα Volkswagen ID.3 και ID.4 και Tesla Model Y, τα οποία είδαν πρόσφατα τις τιμές τους να μειώνονται στην γαλλική αγορά.

FORD E-TRANSIT
NISSAN