Δείτε τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του Φιλιππινέζου σχεδιαστή Enoch Gabriel Gonzales, για το πώς θα μπορούσε να είναι η νέα εκδοχή Mitsubishi Lancer, η οποία δυστυχώς δε θα υπάρξει…

Ο Mitsubishi CEO, Osamu Masuko, έχει ήδη πει πως δε θα υπάρξει νέο Lancer (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό), καθώς η εταιρεία επικεντρώνεται στα SUV και δεν έχει τους πόρους να εξελίξει ένα τέτοιο μοντέλο.

Το Lancer που θα θέλαμε

7.738 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/4/2016

Δύσκολες ημέρες περνάνε στη Mitsubishi, ειδικά μετά από την αποκάλυψη πως έκλεβαν στα νούμερα κατανάλωσης. Αν τα πράγματα ήταν αλλιώς, θα μπορούσαμε να μιλάμε με προσδοκία για τη νέα γενιά του Lancer. Δυστυχώς, όμως…

 
Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από την Mitsubishi, από τη στιγμή που παραδέχθηκε πως παραποιεί τις μετρήσεις κατανάλωσης εδώ και πολύ καιρό. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα πρέπει να ξοδέψει πολλά χρήματα για να λύσει το πρόβλημα, κάτι που θα οδηγήσει σε μειωμένους πόρους για την έρευνα και ανάπτυξη και φυσικά σε ακυρώσεις και καθυστερήσεις νέων μοντέλων.

Το θέμα είναι πως τα χρήματα δεν περίσσευαν ποτέ στην εταιρεία, ενώ ένα από τα μοντέλα που σίγουρα θα πληρώσουν τα σπασμένα είναι και το εμβληματικό Lancer. Ήδη στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ο Mitsubishi CEO, Osamu Masuko, είχε επιβεβαιώσει πως δε θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση για το μοντέλο, καθώς η εταιρεία επικεντρώνεται στα SUV και δεν έχει τους πόρους να εξελίξει ένα τέτοιο μοντέλο.


Ως διέξοδο από τη συχνά μίζερη πραγματικότητα, επιλέγουμε να κάνουμε τους ανήξερους και συνεχίζουμε να φανταζόμαστε ένα νέο Lancer να κάνει ντεμπούτο το 2018. Για αυτό σας δείχνουμε τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του Φιλιππινέζου σχεδιαστή Enoch Gabriel Gonzales για το πώς θα μπορούσε να είναι η νέα εκδοχή του μοντέλου. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, μάλιστα, ενσωμάτωσε στο όραμά του τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, ενώ διατήρησε τη χαρακτηριστική γρίλια του Lancer.