To Lexus Electrified Sport Concept δείχνει πως θα μοιάζει η νέα LFA
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Lexus Electrified Sport Concept δείχνει πως θα μοιάζει η νέα LFA

1.853 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2022)

Το νέο Lexus Electrified Sport Concept θα κάνει ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood ως το πρωτότυπο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η νέα αμιγώς ηλεκτρική LFA.

Φουλ ηλεκτρική με solid state μπαταρίες

Το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood θα κάνει το Electrified Sport concept της Lexus, θέλοντας η μάρκα να δείξει στο κοινό πως θα μοιάζουν τα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα που θα φέρει στο μέλλον στην αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι θα φέρει μαζί της η νέα Lexus LFA

Το πρωτότυπο αυτό λέγεται πως θα αποτελέσει τον διάδοχο της Lexus LFA και πως πρόκειται να ανεβάσει επίπεδο την οδηγική εμπειρία των μοντέλων της μάρκας που βασίζεται στην γραμμική επιτάχυνση και επιβράδυνση, την σωστή συμπεριφορά πάνω στο φρενάρισμα και τα εξαιρετικά κρατήματα πάνω στις στροφές.

Θα χρειάζεται 2 δευτερόλεπτα για το 0-100

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το μοντέλο, ωστόσο οι φήμες κάνουν λόγο πως η επόμενη ηλεκτρική LFA «θα χρειάζεται περίπου 2 δευτερόλεπτα» για να πετύχει το 0-100χλμ./ώρα και πως η ηλεκτρική της εμβέλεια θα ξεπερνά τα 700 χιλιόμετρα καθώς θα εξοπλίζεται με νέας γενιάς solid-state μπαταρίες υψηλής πυκνότητας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto