Το SUV της Toyota στο οποίο μπορείς να ανοίξεις το πίσω παράθυρο

4.650 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2024)
Το SUV της Toyota στο οποίο μπορείς να ανοίξεις το πίσω παράθυρο

- Είναι ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουμε δει
- Σάρωνε στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το διάστημα 2014-2021
- Θα βασίζεται στην πλατφόρμα TGNA-F της Toyota
- Χωρίς επίσημη τιμή προς το παρόν

Είναι ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουμε δει

Ακριβώς μια εβδομάδα μετά την πρώτη προβολή υλικού για το επερχόμενο 4Runner, η Toyota μας δίνει κι άλλα στοιχεία. Όπως είδαμε στην πρόσφατη δημοσίευση βίντεο από την ιαπωνική εταιρεία, ένα εκ των ιδιαίτερων στοιχείων του οχήματος, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 9 Απριλίου, είναι η δυνατότητα του πίσω παρμπρίζ να ανεβοκατεβαίνει.

Σάρωνε στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το διάστημα 2014-2021

Η έκτη γενιά του 4Runner έρχεται να αντικαταστήσει τον προκάτοχό του μετά από, ούτε λίγο ούτε πολύ, δεκαπέντε χρόνια στις αγορές. Όσο μεγάλο και αν ακούγεται το νούμερο για τα δεδομένα της αυτοκινητιστικής αγοράς, δικαιολογείται πέρα ως πέρα. Οι οδηγοί στις ΗΠΑ αγάπησαν ιδιαίτερα το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς το διάστημα 2014-2021, «τίμησαν» το 4Runner. Ακόμη και μέσα στο 2023, το 4Runner «άγγιξε» τις 110.000 πωλήσεις.

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα TGNA-F της Toyota

Για τα χαρακτηριστικά, η εταιρεία σημεώνει τα εξής. Όπως τα …συγγενικά του Land Cruiser, Tacoma, Tundra, Sequoia, Lexus GX και LX, έτσι και το νέο 4Runner, θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα TGNA-F, η οποία προσφέρει βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, με χαμηλό κέντρο βάρους και μεγαλύτερη ακαμψία.

Xωρίς επίσημη τιμή προς το παρόν

Και αφού μιλάμε για κοινά χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το 4Runner θα διαθέτει τον ίδιο κινητήρα με το Tacoma. Πρόκειται για έναν τεσσάρων κυλίνδρων υπερτροφοδοτούμενο 2,4 λτ. κινητήρα με ισχύ 233 ίππων. Σχετικά με την τιμή, αν και δεν έχουμε κάτι επίσημο, το πιθανότερο σενάριο είναι αυτή να εκκινεί από τα 40.000 ευρώ.

Mercedes
moto