• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Για πρώτη φορά έχουμε στο ίδιο κάδρο τα Model 3 και Model S, ώστε να διαπιστώσουμε τι σημαίνει 20% μικρότερο. Οι φωτογραφίες είναι του Michael S και οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο Electrek.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τόσο το εμπρόσθιο όσο και το οπίσθιο τμήμα του «3» δεν είναι το ίδιο «επιθετικό» με του «S».

Σίγουρα δεν είναι τόσο κομψό όσο το «S», ενώ το μικρό καπό και η φαρδιά μεσαία κολόνα, του δίνουν μια ιδέα από MPV.

Το Model 3 θα υπολείπεται σε επιδόσεις του Model S, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα είναι και αργό. Αντιθέτως, καθώς σύμφωνα με τον κο Musk η βασική εκδοχή του Model 3 θα κάνει το 0-100 σε 6,2 δλ.

Το Tesla Model 3 πλάι στο Model S

Διαβάστηκε από 2508 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2017

Πόσο μικρότερο από το Model S θα είναι το Model 3; Για πρώτη φορά έχουμε την απάντηση «ζωντανή», καθώς το νέο βασικό ηλεκτρικό μοντέλο της Tesla «συνελήφθη» στο ίδιο κάδρο δίπλα στον μεγάλο του αδελφό.

 
Σύμφωνα με τον Elon Musk, το νέο Tesla Model 3 είναι μια μικρότερη και πιο προσιτή έκδοση του Model S, που προσφέρει λιγότερα «καλούδια». Πόσο «μικρότερο» αναρωτιέστε; Η Tesla λέει κατά 20%, κάτι που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που κατάφερε να βγάλει ο Michael S και οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο Electrek.
 
Για πρώτη φορά έχουμε στο ίδιο κάδρο τα Model 3 και Model S, με το μικρό να μοιάζει με μια μείξη των Model S & X. Σίγουρα δεν είναι τόσο κομψό όσο το «S», ενώ το μικρό καπό και η φαρδιά μεσαία κολόνα, του δίνουν μια ιδέα από MPV. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τόσο το εμπρόσθιο όσο και το οπίσθιο τμήμα του «3» δεν είναι το ίδιο «επιθετικό» με του «S».
   
Αυτό που ξέρουμε, επίσης, είναι πως το Model 3 θα υπολείπεται σε επιδόσεις του Model S, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα είναι και αργό. Αντιθέτως, καθώς σύμφωνα με τον κο Musk η βασική εκδοχή του Model 3 θα κάνει το 0-100 σε 6,2 δλ. (0-60 mph σε 6 δλ.), όσο περίπου δηλαδή και η BMW 330i.

Tags: Tesla, Model 3