Το Volkswagen ID.7 GTX έρχεται με περίπου 400 ίππους!
4 Φωτογραφίες »

Το Volkswagen ID.7 GTX έρχεται με περίπου 400 ίππους!

2.970 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2023)

Η Volkswagen επιβεβαιώνει την ταχύτερη έκδοση GTX του νέου ID.7, δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες.

Πλησιάζει το ID.7 GTX

Πριν από περίπου ένα μήνα η Volkswagen έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου ID.7. Πλέον η γερμανική μάρκα επιβεβαίωσε πως έχει στα σκαριά και την πιο ισχυρή έκδοση του μοντέλου, η οποία θα έχει την ονομασία GTX, όπως ισχύει και για άλλα ηλεκτρικά μοντέλα της.

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη στο Μόναχο

Το νέο Volkswagen ID.7 GTX αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σεπτέμβρη του 2023. Οι επίσημες πληροφορίες είναι επί του παρόντος ελάχιστες, με τη φίρμα να αναφέρει μόνο πως το νέο ID.7 GTX θα είναι τετρακίνητο και θα διαθέτει λογισμικό που αναπτύχθηκε στο Wolfsburg και θα διαχειρίζεται το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το φρενάρισμα, το τιμόνι και την ανάρτηση, τροποποιώντας τα χαρακτηριστικά του καθενός ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο οδήγησης.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες

Η VW λέει ότι εσωτερικά και εξωτερικά το μοντέλο θα ακολουθήσει τη γνωστή τακτική που το θέλει να είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα με μαύρες πινελιές, τον κλασικό δηλαδή συνδυασμό των GTX μοντέλων. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις πρώτες teaser εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και εμφανίζουν διάφορα μέρη του αυτοκινήτου.

Κοντά στα 400 άλογα η ισχύς του

Φημολογείται, αλλά δεν επιβεβαιώνεται στην ανακοίνωση της VW, πως η συνδυαστική ισχύς των δύο ηλεκτρικών μοτέρ, μπροστά και πίσω, που θα εξοπλίζουν το ID.7 GTX θα ανέρχεται στα 395 άλογα. Τέλος, τα πακέτα των μπαταριών ενδέχεται να είναι 77 kWh και 86 kWh, με το μεγαλύτερο να ανεβάζει την αυτονομία έως τα 700 χιλιόμετρα.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center