Ο Σάμιουελ Ετό, παρέα με τον Στέφεν `Απια στο Μονακό μέσα στην Ferrari 458 της Mansory

Ο Σάμιουελ Ετό, παρέα με τον Στέφεν `Απια στο Μονακό μέσα στην Ferrari 458 της Mansory

To εργαλείο του Ετό

3.084 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2016)

Ο Σάμιουελ Ετό εθεάθη στο Μονακό, παρέα με το φίλο του Στέφεν `Απια, να βολτάρουν στο κοσμικό Μονακό παρέα με μια Ferrari 458 τροποποιημένη από την Mansory.

Οι δύο διάσημοι ποδοσφαιριστές περνούν μέρος από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο διάσημο θέρετρο του Μονακό και έχουν προκαλέσει τα βλέμματα των επισκεπτών του Πριγκιπάτου, λόγω του ασυνήθιστου οχήματός τους. Τους δύο φίλους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, τη στιγμή που ο ¶πια εξήλθε της θέσης του οδηγού, αν και το όχημα ανήκει στον Ετό. Πρόκειται για μία Ferrari 458 που θεωρείται μοναδική διότι έχει υποστεί βελτιώσεις και τροποποιήσεις από τη Mansory, η οποία Mansory της έχει δώσει την ονομασία Siracusa. Μάλιστα η συγκεκριμένη Siracusa φέρει στις πινακίδες τις τα αρχικά του Ετό, καθώς και τον αριθμό της φανέλας του «SE 9».
Ο βελτιωτικός οίκος δεν φημίζεται για τη διακριτικότητά του και αυτό είναι εμφανές στην Ferrari 458, στην οποία έχει επανασχεδιαστεί η μπροστινή ποδιά, έχει νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, καθώς και πίσω διαχύτη. Όσον αφορά στο μοτέρ του supercar αυτό αποδίδει 590 ίππους και χρειάζεται μόλις 3,2 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO