Η ανανεωμένη παρουσία του VW Touareg θα φτάσει στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες μέσα στο φθινόπωρο, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει και η νέα υβριδική έκδοση του μεγάλου γερμανικού SUV.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ανανεωμένη παρουσία του VW Touareg θα φτάσει στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες μέσα στο φθινόπωρο, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει και η νέα υβριδική έκδοση του μεγάλου γερμανικού SUV.

Το φθινόπωρο στην Ευρώπη το ανανεωμένο VW Touareg

6.044 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2014)

Με «φρέσκια» εμφάνιση και πιο ισχυρούς V6 TDI κινητήρες Euro6, -που καταναλώνουν όμως λιγότερο- λανσάρεται από το φθινόπωρο στην ευρωπαϊκή αγορά το ανανεωμένο μεγάλο SUV, VW Touareg.

Η ανανεωμένη παρουσία του VW Touareg θα φτάσει στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες μέσα στο φθινόπωρο, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει και η νέα υβριδική έκδοση του μεγάλου γερμανικού SUV.Ειδικότερα, το ανανεωμένο Touareg διαθέτει νέο look, τόσο μπροστά όσο και στο πίσω τμήμα του, με τα φωτιστικά του να έχουν μεγαλώσει και να φέρουν τεχνολογία bi-xenon από τη βασική έκδοση του εν λόγω SUV. Επίσης, νέα είναι και η γρίλια της εμπρόσθιας μάσκας, όπως και ο προφυλακτήρας με την χαμηλότερη εισαγωγή αέρα, το καινούργιο σπόιλερ και οι ανασχεδιασμένοι προβολείς ομίχλης. Από την άλλη, στο πίσω μέρος έχει ανασχεδιασθεί ο προφυλακτήρας, ενώ τα φανάρια του ανανεωμένου Touareg φέρουν –προαιρετικά- φώτα LED. Οι ζάντες των 18 και 20 ιντσών έχουν νέα σχεδίαση, ενώ έχουν προστεθεί και 5 νέες αποχρώσεις στην παλέτα των 12 συνολικά εξωτερικών αποχρώσεων.Στο εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου, ξεχωρίζουν οι νέες λεπτομέρειες χρωμίου στο ταμπλό, ενώ καινούργιοι είναι οι αλουμινένιοι περιστροφικοί διακόπτες ελέγχου των λειτουργιών του οχήματος. Στην λίστα του εξοπλισμού περιλαμβάνονται νέα συστήματα ασφάλειας, ενώ οι 9 αερόσακοι βρίσκονται στη βασική έκδοση του ανανεωμένου Touareg. Νέο είναι το και το multimedia RNS 850 που θα διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες, συμβατές με smartphones.Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα -για την Ευρώπη- του ανανεωμένου Touareg, θα υπάρχουν διαθέσιμοι οι αναβαθμισμένοι 3λιτροι TDI κινητήρες V6 με πιο ισχυρή απόδοση 204, 245 και 262 ίππους και τεχνολογία Euro6 οι οποίοι θα συνδυάζονται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και μετάδοση της κίνησης και στους 2 άξονες, ενώ η μέση κατανάλωση του μοντέλου θα περιορίζεται στα 6,6 λτ./100 χλμ. για την έκδοση 204 PS V6 TDI BlueMotion (από 7,2 λτ./100 χλμ. που ήταν στο απερχόμενο μοντέλο) έως 6,9 λτ./100 χλμ. για την έκδοση 262 PS V6 TDI BlueMotion (από 7,3 λτ./100 χλμ. που ήταν ως τώρα), σύμφωνα με την εταιρεία. Λίγο πιο μετά θα κυκλοφορήσει και η υβριδική version Touareg Hybrid με το V6 TSI μοτέρ βενζίνης των 333 ίππων και τον ηλεκτροκινητήρα των 52 ίππων.

Το ανανεωμένο Touareg διαθέτει νέο look, τόσο μπροστά όσο και στο πίσω τμήμα του.

Το ανανεωμένο Touareg διαθέτει νέο look, τόσο μπροστά όσο και στο πίσω τμήμα του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
test center