Το DS 3 έχει τρία οδηγικά modes Εco, Normal και Sport.

Η DS αναφέρει πως η ηλεκτρική έκδοση βασίζεται σε τρεις συγκεκριμένους άξονες.

To ηλεκτρικό DS3 Crossback αναλυτικά

4.578 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Kάποια νέα στοιχεία για την ηλεκτρική έκδοση του oλοκαίνουριου DS3 Crossback με την ονομασία Ε-Τense αποκάλυψε η γαλλική φίρμα.

Αρχικά, γίνεται λόγος πως το ηλεκτρικό crossover ξεχωρίζει από τις εκδόσεις με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης χάρη στην μοναδική του Cristal Pearl βαφή, το επιπλέον φινίρισμα από χρώμιο, τα εμβλήματα E-Tense και την απουσία του συστήματος εξάτμισης.

Η DS αναφέρει πως η ηλεκτρική έκδοση βασίζεται σε τρεις συγκεκριμένους άξονες: Kατ αρχάς, η ηλεκτρική του αυτονομία ορίζεται στα 320 χιλιόμετρα με βάση τα τεστ του WLTP, κατά δεύτερον μπορεί να φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς του σε έως και 30 λεπτά και τέλος ότι η καμπίνα είναι πλέον πολύ καλά ηχομονωμένη από τους θορύβους του δρόμου και της αεροδυναμικής.

Αν και οι μπαταρίες σε συνδυασμό με το σύστημα ψύξης και την υπόλοιπη εγκατάσταση ζυγίζουν συνολικά 350 κιλά, το DS3 Crossback Ε-Τense ζυγίζει μόνο 300 κιλά περισσότερο από τις ICE εκδόσεις του μοντέλου μιας και το ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 136 ίππων και 260 Νm ροπής είναι πιο ελαφρύ από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και δεν ταυτόχρονα δεν υπάρχει σύστημα εξάτμισης και ρεζερβουάρ καύσιμου.

Το DS 3 έχει τρία οδηγικά modes Εco, Normal και Sport και δύο modes για το σύστημα ανάκτησης ενέργειας Νοrmal και Brake.

Mercedes
test center