Το λογότυπο της Kia μπερδεύει 30.000 ανθρώπους το μήνα!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το λογότυπο της Kia μπερδεύει 30.000 ανθρώπους το μήνα!

1.436 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2022)

Το νέο λογότυπο της Kia μπορεί από τη μία να είναι εντυπωσιακό, ωστόσο όπως φαίνεται από την άλλη έχει μπερδέψει ένα μέρος του αγοραστικού κοινού, που το διαβάζει και το αναζητά στο διαδίκτυο ως «ΚΝ».

Όμορφο αλλά δυσανάγνωστο;

Η Kia παρουσίασε το νέο της λογότυπο πριν από λίγο καιρό λαμβάνοντας κολακευτικά λόγια για τη νέα του σχεδίαση. Όμως σήμερα μία έρευνα από το εξωτερικό έρχεται για να καταδείξει πως κάποιοι από τους καταναλωτές έχουν μπερδευτεί με τη νέα σχεδίαση, μην μπορώντας να διακρίνουν τι ακριβώς γράφει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μπέρδεμα σε ΗΠΑ, Καναδά αλλά και Ευρώπη

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter @Shwinnabego παρατήρησε ότι οι παγκόσμιες αναζητήσεις στο Google για το «KN car» έχουν αυξηθεί σημαντικά από το καλοκαίρι του 2021, όταν τα μοντέλα της Kia με το νέο λογότυπο γινόντουσαν όλο και πιο συνηθισμένα. Τα δεδομένα του Google Trends δείχνουν ότι αυτό το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παρατηρήθηκε αρχικά το μπέρδεμα, καθώς άνθρωποι στην Αυστραλία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιούν αναζητήσεις όπως «KN SUV», «KN car brand price» και «KN car brand electric». Οι αναζητήσεις στην Αμερική είναι παρόμοιες και περιλαμβάνουν «What is KN car car», «KN Carnival car», «What is KN» και «KN Telluride car».

30.000 άνθρωποι το μήνα ψάχνουν «ΚΝ» αντί για «Kia»

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, ο αριθμός αναζητήσεων για «KN car» φτάνει τις 30.000 το μήνα, ωστόσο από την άλλη η λέξη «Kia» λαμβάνει 1,83 εκατομμύρια αναζητήσεις την ίδια χρονική περίοδο, δείχνοντας από την άλλη πως το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που ψάχνει πληροφορίες για την κορεατική μάρκα δεν μπερδεύεται. Ωστόσο επειδή συμβαίνει αρκετά συχνά η πληκτρολόγηση «KN c», το Google Chrome προτείνει αυτόματα «KN Car» και «KN Car Brand».

Συνέχεια του άρθρου >>>
DEH PASXA
skoda