Το αυτοκίνητo πρόκειται για το Jaguar XF Sportbrake νέας γενιάς με καμουφλάζ από αναρίθμητες μπαλίτσες τένις.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν ένας Σκωτσέζος θαυμαστής του διάσημου τενίστα Andy Murray επικοινώνησε μαζί του στέλνοντας του μια εικόνα από το γήπεδο τένις στο Bunabhainneadar.

To νέας γενιάς Jaguar XF

3.491 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2017

Oι άνθρωποι της Jaguar βρήκαν ένα νέο πρωτότυπο τρόπο να καμουφλάρουν το νέας γενιάς XF Sportbrake. Μάθε την ιστορία πίσω από αυτό το ιδιαίτερο καμουφλάζ.

 
Έχουμε δει τις εταιρείες να προχωρούν σε διάφορους τρόπους για να καμουφλάρουν τα νέα τους μοντέλα μου δοκιμάζονται πριν την επίσημη παρουσίαση τους αλλά αυτός εδώ ο τρόπος είναι σίγουρα καινοτόμος. Το αυτοκίνητο των εικόνων πρόκειται για  το Jaguar XF Sportbrake νέας γενιάς με καμουφλάζ από αναρίθμητες μπαλίτσες τένις.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν ένας Σκωτσέζος θαυμαστής του διάσημου τενίστα Andy Murray επικοινώνησε μαζί του στέλνοντας του μια εικόνα από το γήπεδο τένις στο Bunabhainneadar, ένα νησάκι στη Σκωτία. Ο Murray δεν πίστεψε την ύπαρξη του και έπεισε την Jaguar να πάει με τον θαυμαστή του να επισκεφτούν το μέρος αυτό για να δουν αν όντως είναι πραγματικό.
Όσον αφορά στο αυτοκίνητο, η Jaguar προσφέρει μια station wagon έκδοση για το πρόσφατο XF χρησιμοποιώντας την ονομασία Sportbrake και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο για το σεντάν. Φημολογείται ότι η παρουσίαση του θα γίνει στις 14 Ιουνίου στο Wimbleton και θα προσφέρει πολύ πιθανώς τα ίδια στοιχειά με το τελευταίο XF σεντάν αλλά με περισσότερη χωρητικότητα επισκευών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το XF Sportbrake σεντάν θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα αλουμινίου με το ΧF sedan μοντέλο. Αναφερόμαστε στα νέα 2λιτρα και 3λιτρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, που συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό και 8άρι αυτόματο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση (προαιρετικά) και στους 4 τροχούς.

Το νέας γενιάς XF SportBrake προορίζεται να ανταγωνιστεί τα Audi A6, Μercedes E-Class Estate κ.α