H Fiat ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και την cabrio εκδοχή του 500 GQ, την 500C GQ, για πιο «αέρινο» στιλ με στιλιστικές κυρίως αλλαγές.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Fiat ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και την cabrio εκδοχή του 500 GQ, την 500C GQ, για πιο «αέρινο» στιλ με στιλιστικές κυρίως αλλαγές.

Το νέο 500C GQ

5.354 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2013)

Η έκδοση GQ του 500, που είχε παρουσιαστεί στη Γενεύη, λανσάρεται από τη Fiat αρχές του 2014 και σε «ανοιχτό» (500C GQ) με στιλιστικές τροποποιήσεις για πιο trendy εμφανίσεις.

Η Fiat είχε παρουσιάσει σε συνεργασία με το ανδρικό περιοδικό GQ, την ομώνυμη έκδοση του 500 τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη σε coupe «διαμόρφωση», ενώ τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και την cabrio εκδοχή, για πιο «αέρινο» στιλ.Έτσι, το Fiat 500C GQ λοιπόν είναι αφιερωμένο στον «σύγχρονο άντρα της τρίτης χιλιετίας των σημερινών πόλεων», κατά τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης έκδοσης γι αυτό φέρει αρκετές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, που δίνουν έναν τόνο δυναμικότητας, σε σχέση με το βασικό μοντέλο.Ειδικότερα, έχει ανασχεδιασμένη μάσκα μπροστά, με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, 16άρες ζάντες αλουμινίου, με φινίρισμα σε μαύρη απόχρωση και αεροτομή στο πίσω μέρος. Επίσης, μια υφασμάτινη οροφή «αποκαλύπτει», ακόμα και εν κινήσει, τον «εσωτερικό κόσμο» του μοντέλου, αρκεί η ταχύτητα να μην ξεπερνά τα 100 χλμ./ώρα. και τα 80 χλμ./ώρα, όταν κλείνει αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού.Επιπλέον, στο πίσω μέρος υπάρχει ένας καινούργιος διαχύτης, που «φιλοξενεί» τις δύο απολήξεις της εξάτμισης, ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα διαθέτουν φινίρισμα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.Εσωτερικά, το νέο μοντέλο δεν έχει αισθητές διαφοροποιήσεις, ξεχωρίζει όμως το δερμάτινο λευκό τιμόνι, τα δερμάτινα σπορ καθίσματα, σε συνδυασμό με το alcantara και τα λογότυπα GQ σε ευδιάκριτα σημεία.Τώρα, στο μηχανικό κομμάτι εφοδιάζεται με το γνώριμο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,4 λτ. και 135 ίππων, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν και τα γνωστά σύνολα κινητήρων της ιταλικής φίρμας όπως είναι της βενζίνης 1,2 λτ. 69 ίππων, ο 0,9 TwinAir 85 ίππων και ο 1,4 100 ίππων, όπως και ο πετρελαιοκινητήρας 1,3 MultiJet 95 ίππων (όλοι συνδυασμένοι με χειροκίνητα 5τάχυτα κιβώτια).Να σημειώσουμε τέλος ότι τόσο η coupe (500 GQ) όσο κι convertible έκδοση (500C GQ) θα λανσαριστούν αρχές του επόμενου έτους στην Αμερική, ωστόσο εικάζεται ότι θα πωλούνται και στην Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
KIA